Prijs voor koopwoningen in Winsum (Groningen)

De koopprijzen van woningen in Winsum, in de provincie Groningen, zijn fors omlaag gegaan in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een forse prijsvermindering van de koopprijzen in deze buurt.

€ 258.062,75
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 1.664,5
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Winsum is duchtig afgenomen in de voorbije 6 maanden. In Juli hangt de gemiddelde koopprijs per m² rond zo’n € 2.148. In de maand hierna valt er een prijsvermindering vast te stellen, gaande tot € 1.852 per m². In de 2 volgende maanden is de koopprijs per m² fors omlaag gegaan vergeleken met de twee eerste maanden, meer exact met zo’n 66. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs fors omlaag gegaan is vergeleken met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 0 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 1.664,5, en die van de laatste twee maanden November en December, per m².

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Winsum (stad) zijn fors omlaag gegaan in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Juli is € 303.313. In de volgende maand, Augustus,is er een grote prijsvermindering vast te stellen tot € 236.938. Gedurende de 2 volgende maanden (September, Oktober) daalt de gemiddelde prijs, meer specifiek met zo´n 91, vergeleken met de 2 eerste maanden. In de 2 laatste maanden is de prijs fors omlaag gegaan vergeleken met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 258.062,75 tot , een daling van 0 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Winsum
Aantallen gebruikte woningen in Groningen
Geen data
Geen data
48
8.272
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Groningen