Prijs voor koopwoningen in Wieringerwerf (Noord Holland)

De koopprijzen van woningen in Wieringerwerf, in de provincie Noord Holland, zijn fors omlaag gegaan in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een forse prijsvermindering van de koopprijzen in deze buurt.

€ 327.625,33
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 918,67
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Wieringerwerf is duchtig afgenomen in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde koopprijs per m² hangt in maand December rond zo’n € 1.256. In de maand hierna, Januari, valt er een grote prijsvermindering te zien, gaande tot per m². In de 2 volgende maanden is de koopprijs per m² fors omlaag gegaan vergeleken met de twee eerste maanden, meer exact met zo’n 0. In de voorbije 2 maanden is de prijs fors omhoog gegaan, zo’n 239 % vergeleken met het gemiddelde van de 4 laatste maanden. Dit wordt gehaald uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 314 per m²), en die van de laatste twee maanden, April en Mei (€ 750 per m²).

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Wieringerwerf (stad) zijn fors omlaag gegaan in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand December is € 288.000. In de volgende maand, Januari,is er een grote prijsvermindering vast te stellen tot . Gedurende de 2 volgende maanden daalt de gemiddelde prijs duchtig vergeleken met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 0 %. De gemiddelde prijs is fors omhoog gegaan (zo´n 483 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 72.000 in de laatste 4 maanden en € 347.438 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Mei.

Gemiddelde prijs per kamers

Uit de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men afleiden hoe de woning met de laagste koopprijs diegene is met 1 kamer, met name zo’n 17 % goedkoper dan het gemiddelde van de woningen in Wieringerwerf, aan zo´n € 266.402. De woningen met de minst dure koopprijzen, kijkend naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 17 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 559 % minder voordelig dan het gemiddelde (€ 1.945 / m²) in Wieringerwerf. De prijzigste woningen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 559 % kostelijker dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Als het aankomt op de gemiddelde prijs van het type woning in Wieringerwerf kan men vaststellen hoe het type "Vrijstaande Woning" het voordeligste type is, waarvan de prijs € 266.402 is, meer bepaald zo’n 17 % minder kostelijk dan het gemiddelde (!PRECIO2!). Het minst prijzig is het type "Vrijstaande Woning", zo’n 17 % minder prijzig dan het gemiddelde voordien gegeven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², dan is het minst betaalbare type het type "Vrijstaande Woning met een gemiddelde prijs van zo’n € 1.945 / m². Het kostelijkere type woning is "Vrijstaande Woning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 1.945 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische problemen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs mei
Gemiddelde prijs per m² mei
Aantallen gebruikte woningen in Wieringerwerf
Aantallen gebruikte woningen in Noord Holland
€ 321.500
€ 295
26
22.488
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen