Prijs voor koopwoningen in Warmenhuizen (Noord Holland)

De koopprijzen van woningen in Warmenhuizen, in de provincie Noord Holland, zijn fors omhoog gegaan in de voorbije maanden. Er valt een grote prijstoename te zien van de koopprijzen in deze buurt.

€ 962.500
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 568
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Warmenhuizen is duchtig omhoog gegaan in de voorbije 6 maanden. In Januari bedraagt de gemiddelde koopprijs per m² zo’n . In de volgende maand (Februari) valt er een grote prijsverhoging vast te stellen, oplopend tot per m². In de 2 volgende maanden (Maart, April) is de prijs per m² duchtig omhoog gegaan, meer bepaald met zo’n 0 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs fors omhoog gegaan, zo’n 2147483647 % vergeleken met het gemiddelde van de 4 laatste maanden. Dit wordt gehaald uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden ( per m²), en die van de laatste twee maanden, Mei en Juni (€ 568 per m²).

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Warmenhuizen (stad) zijn fors onhoog gegaan in de voorbije 6 maanden. In Januaribedraagt de gemiddelde koopprijs. Er is echter een grote prijsverhoging in maand Februari, stijgend tot . Gedurende de 2 volgende maanden (Maart, April) is de prijs duchtig omhoog gegaan, van een gemiddelde van in de twee eerste maanden tot , meer bepaald een prijstoename van 0 %. De gemiddelde prijs is fors omhoog gegaan (zo´n 2147483647 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van in de laatste 4 maanden en € 962.500 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Juni.

Gemiddelde prijs per kamers

Uit de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men afleiden hoe de woning met de laagste koopprijs diegene is met 1 kamer, met name zo’n 72 % goedkoper dan het gemiddelde van de woningen in Warmenhuizen, aan zo´n € 385.919. De woningen met de minst dure koopprijzen, kijkend naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 72 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 199 % minder voordelig dan het gemiddelde (€ 2.252 / m²) in Warmenhuizen. De prijzigste woningen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 199 % kostelijker dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Als het aankomt op de gemiddelde prijs van het type woning in Warmenhuizen kan men vaststellen hoe het type "Vrijstaande Woning" het voordeligste type is, waarvan de prijs € 385.919 is, meer bepaald zo’n 72 % minder kostelijk dan het gemiddelde (!PRECIO2!). Het minst prijzig is het type "Vrijstaande Woning", zo’n 72 % minder prijzig dan het gemiddelde voordien gegeven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², dan is het minst betaalbare type het type "Vrijstaande Woning met een gemiddelde prijs van zo’n € 2.252 / m². Het kostelijkere type woning is "Vrijstaande Woning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 2.252 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische problemen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs juni
Gemiddelde prijs per m² juni
Aantallen gebruikte woningen in Warmenhuizen
Aantallen gebruikte woningen in Noord Holland
€ 1.366.667
€ 754
12
27.434
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen