Prijs voor koopwoningen in Vuren (Gelderland)

De koopprijzen van woningen in Vuren, in de provincie Gelderland, zijn fors omlaag gegaan in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een forse prijsvermindering van de koopprijzen in deze buurt.

€ 407.423,4
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 3.099
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Vuren is duchtig afgenomen in de voorbije 6 maanden. In December hangt de gemiddelde koopprijs per m² rond zo’n € 3.703. In de maand hierna valt er een prijsvermindering vast te stellen, gaande tot € 3.469 per m². In de 2 volgende maanden is de koopprijs per m² fors omlaag gegaan vergeleken met de twee eerste maanden, meer exact met zo’n 37. In de voorbije 2 maanden is de prijs fors omhoog gegaan, zo’n 115 % vergeleken met het gemiddelde van de 4 laatste maanden. Dit wordt gehaald uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 2.457,25 per m²), en die van de laatste twee maanden, April en Mei (€ 2.833 per m²).

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Vuren (stad) zijn fors omlaag gegaan in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, December,bedraagt de gemiddelde prijs zo´n € 461.000. In Januari stagneert de prijs rond zo´n € 440.429. Gedurende de 2 volgende maanden daalt de gemiddelde prijs duchtig vergeleken met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 50 %. In de 2 voorbije maanden is de prijs bijna niet veranderd vergeleken met alle voorgaande gemiddelden, gaande van een gemiddelde van € 338.169,75 tot een gemiddelde van € 342.219 tussen April en Mei.

Gemiddelde prijs per kamers

Uit de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men afleiden hoe de woning met de hoogste koopprijs diegene is met 1 kamer, met name zo’n 31 % kostelijker dan het gemiddelde van de woningen in Vuren, aan zo’n € 439.108. De woningen met de prijzigste koopprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 31 % prijziger dan het gemiddelde voordien beschreven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 25 % minder voordelig dan het gemiddelde (€ 3.457 / m²) in Vuren. De prijzigste woningen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 25 % kostelijker dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Als het aankomt op de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Vuren kan men zien hoe het type "Vrijstaande Woning" het meest kostelijke type is, waarvan de prijs € 439.108 is, meer bepaald zo’n 31 % minder voordelig dan het gemiddelde (!PRECIO2!). Het prijzigste is het type "Vrijstaande Woning", zo’n 31 % kostelijker dan het gemiddelde voordien gegeven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², dan is het minst betaalbare type het type "Vrijstaande Woning met een gemiddelde prijs van zo’n € 3.457 / m². Het kostelijkere type woning is "Vrijstaande Woning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 3.457 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische problemen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs mei
Gemiddelde prijs per m² mei
Aantallen gebruikte woningen in Vuren
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
€ 336.438
€ 2.775
68
53.646
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen