Prijs voor koopwoningen in Vorden (Gelderland)

De koopprijzen van woningen in Vorden, in de provincie Gelderland, zijn relatief stabiel gebleven in de voorbije maanden. Er is een stagnatie in de koopprijzen in deze buurt.

€ 449.591,17
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 2.672,67
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Vorden is relatief stabiel gebleven in de voorbije 6 maanden. In November bedraagt de gemiddelde koopprijs per m² zo’n € 2.734. In de volgende maand (December) valt er een grote prijsverhoging vast te stellen, oplopend tot € 3.157 per m². In de 2 volgende maanden is de koopprijs per m² relatief stabiel gebleven, gaande van zo’n € 2.945,5 naar € 2.869,5 per m². In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs fors omlaag gegaan is vergeleken met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 76 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 2.907,5, en die van de laatste twee maanden Maart en April, € 2.203 per m².

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Vorden (stad) zijn relatief stabiel gebleven in de voorbije bestudeerde maanden . In Novemberbedraagt de gemiddelde koopprijs€ 448.000. Er is echter een grote prijsverhoging in maand December, stijgend tot € 587.222. Gedurende de 2 volgende maanden (Januari, Februari) daalt de gemiddelde prijs, meer specifiek met zo´n 90, vergeleken met de 2 eerste maanden. In de 2 laatste maanden is de prijs fors omlaag gegaan vergeleken met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 491.086,75 tot € 366.600, een daling van 75 %.

Gemiddelde prijs per kamers

Uit de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men afleiden hoe de woning met de hoogste koopprijs diegene is met 1 kamer, met name zo’n 5 % kostelijker dan het gemiddelde van de woningen in Vorden, aan zo’n € 431.825. De woningen met de prijzigste koopprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 5 % prijziger dan het gemiddelde voordien beschreven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 6 % minder voordelig dan het gemiddelde (€ 2.327 / m²) in Vorden. De prijzigste woningen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 6 % kostelijker dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Als het aankomt op de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Vorden kan men zien hoe het type "Vrijstaande Woning" het meest kostelijke type is, waarvan de prijs € 431.825 is, meer bepaald zo’n 5 % minder voordelig dan het gemiddelde (!PRECIO2!). Het prijzigste is het type "Vrijstaande Woning", zo’n 5 % kostelijker dan het gemiddelde voordien gegeven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², dan is het minst betaalbare type het type "Vrijstaande Woning met een gemiddelde prijs van zo’n € 2.327 / m². Het kostelijkere type woning is "Vrijstaande Woning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 2.327 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische problemen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs april
Gemiddelde prijs per m² april
Aantallen gebruikte woningen in Vorden
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
€ 411.006
€ 2.189
100
48.728
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Gelderland