Prijs voor koopwoningen in Streefkerk (Zuid Holland)

De koopprijzen van woningen in Streefkerk, in de provincie Zuid Holland, zijn fors omlaag gegaan in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een forse prijsvermindering van de koopprijzen in deze buurt.

€ 421.527,67
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 2.475
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Streefkerk is duchtig afgenomen in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde koopprijs per m² bedraagt in Februari zo’n € 2.240. In de volgende maand, Maart, valt er een stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 2.461 per m². In de 2 volgende maanden is de koopprijs per m² fors omlaag gegaan vergeleken met de twee eerste maanden, meer exact met zo’n 58. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs fors omlaag gegaan is vergeleken met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 0 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 1.856,25, en die van de laatste twee maanden Juni en Juli, per m².

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Streefkerk (stad) zijn fors omlaag gegaan in de voorbije 6 maanden. In Februaribedraagt de gemiddelde koopprijs€ 332.333. Er is echter een grote prijsverhoging in maand Maart, stijgend tot € 456.750. Gedurende de 2 volgende maanden daalt de gemiddelde prijs duchtig vergeleken met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 60 %. In de 2 laatste maanden is de prijs fors omlaag gegaan vergeleken met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 316.145,75 tot , een daling van 0 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs juli
Gemiddelde prijs per m² juli
Aantallen gebruikte woningen in Streefkerk
Aantallen gebruikte woningen in Zuid Holland
Geen data
Geen data
28
92.312
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Streefkerk