Prijs voor koopwoningen in Stokkum (Gelderland)

De koopprijzen van woningen in Stokkum, in de provincie Gelderland, zijn fors omlaag gegaan in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een forse prijsvermindering van de koopprijzen in deze buurt.

€ 251.944,4
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 2.116
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Stokkum is duchtig afgenomen in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde koopprijs per m² hangt in maand Februari rond zo’n € 2.408. In de maand hierna, Maart, valt er een grote prijsvermindering te zien, gaande tot per m². In de 2 volgende maanden (April, Mei) is de prijs per m² duchtig omhoog gegaan, meer bepaald met zo’n 200 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² omlaag gegaan vergeleken met het gemiddelde vn de 4 laatste maanden, meer bepaald met zo’n 93 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 1.808,5, en die van de laatste twee maanden Juni en Juli, € 1.673 per m².

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Stokkum (stad) zijn fors omlaag gegaan in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Februari is € 319.667. In de volgende maand, Maart,is er een grote prijsvermindering vast te stellen tot . Gedurende de 2 volgende maanden (April, Mei) is de prijs duchtig omhoog gegaan, van een gemiddelde van € 159.833,5 in de twee eerste maanden tot € 274.500, meer bepaald een prijstoename van 172 %. In de 2 laatste maanden is de prijs omlaag gegaan vergeleken met alle voorgaande gemiddelden, meer bepaald met zo'n 90 %, dalend van € 217.166,75 tot € 195.527,5 in Juni en Juli.

Gemiddelde prijs per kamers

Uit de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men afleiden hoe de woning met de hoogste koopprijs diegene is met 1 kamer, met name zo’n 93 % kostelijker dan het gemiddelde van de woningen in Stokkum, aan zo’n € 321.468. De woningen met de prijzigste koopprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 93 % prijziger dan het gemiddelde voordien beschreven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 58 % minder voordelig dan het gemiddelde (€ 2.428 / m²) in Stokkum. De prijzigste woningen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 58 % kostelijker dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Als het aankomt op de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Stokkum kan men zien hoe het type "Vrijstaande Woning" het meest kostelijke type is, waarvan de prijs € 321.468 is, meer bepaald zo’n 93 % minder voordelig dan het gemiddelde (!PRECIO2!). Het prijzigste is het type "Vrijstaande Woning", zo’n 93 % kostelijker dan het gemiddelde voordien gegeven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², dan is het minst betaalbare type het type "Vrijstaande Woning met een gemiddelde prijs van zo’n € 2.428 / m². Het kostelijkere type woning is "Vrijstaande Woning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 2.428 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische problemen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs juli
Gemiddelde prijs per m² juli
Aantallen gebruikte woningen in Stokkum
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
€ 166.317
€ 1.536
58
53.154
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen