Prijs voor koopwoningen in Stevensweert (Limburg)

De koopprijzen van woningen in Stevensweert, in de provincie Limburg, zijn fors omlaag gegaan in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een forse prijsvermindering van de koopprijzen in deze buurt.

€ 322.667
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 2.018
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Stevensweert is duchtig afgenomen in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde koopprijs per m² hangt in maand Juni rond zo’n € 2.018. In de maand hierna, Juli, valt er een grote prijsvermindering te zien, gaande tot per m². In de 2 volgende maanden is de koopprijs per m² fors omlaag gegaan vergeleken met de twee eerste maanden, meer exact met zo’n 0. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs fors omlaag gegaan is vergeleken met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 0 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 504,5, en die van de laatste twee maanden Oktober en November, per m².

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Stevensweert (stad) zijn fors omlaag gegaan in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Juni is € 322.667. In de volgende maand, Juli,is er een grote prijsvermindering vast te stellen tot . Gedurende de 2 volgende maanden daalt de gemiddelde prijs duchtig vergeleken met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 0 %. In de 2 laatste maanden is de prijs fors omlaag gegaan vergeleken met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 80.666,75 tot , een daling van 0 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs november
Gemiddelde prijs per m² november
Aantallen gebruikte woningen in Stevensweert
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
Geen data
Geen data
6
29.958
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen