Prijs voor koopwoningen in Sibculo (Overijssel)

De koopprijzen van woningen in Sibculo, in de provincie Overijssel, zijn fors omlaag gegaan in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een forse prijsvermindering van de koopprijzen in deze buurt.

€ 224.416,5
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 1.945,5
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Sibculo is duchtig afgenomen in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde koopprijs per m² hangt in maand Juli rond zo’n € 2.112. In de maand hierna, Augustus, valt er een grote prijsvermindering te zien, gaande tot per m². In de 2 volgende maanden is de koopprijs per m² fors omlaag gegaan vergeleken met de twee eerste maanden, meer exact met zo’n 0. In de voorbije 2 maanden is de prijs fors omhoog gegaan, zo’n 168 % vergeleken met het gemiddelde van de 4 laatste maanden. Dit wordt gehaald uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 528 per m²), en die van de laatste twee maanden, November en December (€ 889,5 per m²).

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Sibculo (stad) zijn fors omlaag gegaan in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Juli is € 274.333. In de volgende maand, Augustus,is er een grote prijsvermindering vast te stellen tot . Gedurende de 2 volgende maanden daalt de gemiddelde prijs duchtig vergeleken met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 0 %. De gemiddelde prijs is fors omhoog gegaan (zo´n 127 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 68.583,25 in de laatste 4 maanden en € 87.250 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y December.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Sibculo
Aantallen gebruikte woningen in Overijssel
Geen data
Geen data
14
15.402
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen