Prijs voor koopwoningen in Putte (Noord Brabant)

De koopprijzen van woningen in Putte, in de provincie Noord Brabant, zijn fors omlaag gegaan in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een forse prijsvermindering van de koopprijzen in deze buurt.

€ 419.876,5
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 3.357,25
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Putte is duchtig afgenomen in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde koopprijs per m² bedraagt in Januari zo’n € 3.004. In de volgende maand, Februari, valt er een stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 3.421 per m². In de 2 volgende maanden is de koopprijs per m² fors omlaag gegaan vergeleken met de twee eerste maanden, meer exact met zo’n 54. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs fors omlaag gegaan is vergeleken met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 71 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 2.475, en die van de laatste twee maanden Mei en Juni, € 1.764,5 per m².

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Putte (stad) zijn fors omlaag gegaan in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Januari is € 460.227. In Februari kunnen we een lichte daling zien tot € 429.070. Gedurende de 2 volgende maanden daalt de gemiddelde prijs duchtig vergeleken met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 47 %. In de 2 laatste maanden is de prijs fors omlaag gegaan vergeleken met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 326.641,75 tot € 186.469,5, een daling van 57 %.

Gemiddelde prijs per kamers

Uit de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men afleiden hoe de woning met de laagste koopprijs diegene is met 1 kamer, met name zo’n 32 % goedkoper dan het gemiddelde van de woningen in Putte, aan zo´n € 253.371. De woningen met de minst dure koopprijzen, kijkend naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 32 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 50 % goedkoper dan het gemiddelde (€ 1.770 / m²) in Putte. De minst dure woningen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 50 % minder prijzig dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Als het aankomt op de gemiddelde prijs van het type woning in Putte kan men vaststellen hoe het type "Eengezinswoning" het voordeligste type is, waarvan de prijs € 253.371 is, meer bepaald zo’n 32 % minder kostelijk dan het gemiddelde (!PRECIO2!). Het minst prijzig is het type "Eengezinswoning", zo’n 32 % minder prijzig dan het gemiddelde voordien gegeven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², dan is het meest betaalbare type het type "Eengezinswoning met een gemiddelde prijs van zo’n € 1.770 / m². Het minst dure type woning is "Eengezinswoning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 1.770 / m², zijnde het type woning voor een buurt met meer economische problemen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs juni
Gemiddelde prijs per m² juni
Aantallen gebruikte woningen in Putte
Aantallen gebruikte woningen in Noord Brabant
€ 372.939
€ 3.529
58
13.560
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Noord Brabant