Prijs voor koopwoningen in Philippine (Zeeland)

De koopprijzen van woningen in Philippine, in de provincie Zeeland, zijn lichtelijk omlaag gegaan in de laatste maanden. We kunnen spreken over een algemene prijsermindering van de koopprijzen in deze buurt.

€ 307.636,8
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 2.070
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Philippine is omlaag gegaan in de voorbije maanden. In Maart bedraagt de gemiddelde koopprijs per m² zo’n € 1.801. In de volgende maand (April) valt er een grote prijsverhoging vast te stellen, oplopend tot € 2.321 per m². In de 2 volgende maanden is de koopprijs per m² fors omlaag gegaan vergeleken met de twee eerste maanden, meer exact met zo’n 80. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs fors omlaag gegaan is vergeleken met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 80 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 1.850,25, en die van de laatste twee maanden Juli en Augustus, € 1.474,5 per m².

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Philippine (stad) zijn fors omlaag gegaan in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, Maart,bedraagt de gemiddelde prijs zo´n € 333.643. In April stagneert de prijs rond zo´n € 327.000. Gedurende de 2 volgende maanden daalt de gemiddelde prijs duchtig vergeleken met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 58 %. In de 2 laatste maanden is de prijs omlaag gegaan vergeleken met alle voorgaande gemiddelden, meer bepaald met zo'n 94 %, dalend van € 261.244 tot € 246.604 in Juli en Augustus.

Gemiddelde prijs per kamers

Uit de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men afleiden hoe de woning met de hoogste koopprijs diegene is met 1 kamer, met name zo’n 23 % kostelijker dan het gemiddelde van de woningen in Philippine, aan zo’n € 293.023. De woningen met de prijzigste koopprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 23 % prijziger dan het gemiddelde voordien beschreven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 34 % minder voordelig dan het gemiddelde (€ 1.972 / m²) in Philippine. De prijzigste woningen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 34 % kostelijker dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Als het aankomt op de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Philippine kan men zien hoe het type "Vrijstaande Woning" het meest kostelijke type is, waarvan de prijs € 293.023 is, meer bepaald zo’n 23 % minder voordelig dan het gemiddelde (!PRECIO2!). Het prijzigste is het type "Vrijstaande Woning", zo’n 23 % kostelijker dan het gemiddelde voordien gegeven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², dan is het minst betaalbare type het type "Vrijstaande Woning met een gemiddelde prijs van zo’n € 1.972 / m². Het kostelijkere type woning is "Vrijstaande Woning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 1.972 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische problemen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs augustus
Gemiddelde prijs per m² augustus
Aantallen gebruikte woningen in Philippine
Aantallen gebruikte woningen in Zeeland
€ 238.875
€ 1.477
42
16.306
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Zeeland