Prijs voor koopwoningen in Ospel (Limburg)

De koopprijzen van woningen in Ospel, in de provincie Limburg, zijn fors omlaag gegaan in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een forse prijsvermindering van de koopprijzen in deze buurt.

€ 339.389
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 1.887,33
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Ospel is duchtig afgenomen in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde koopprijs per m² hangt in maand Oktober rond zo’n € 1.636. In de maand hierna, November, valt er een grote prijsvermindering te zien, gaande tot per m². In de 2 volgende maanden (December, Januari) is de prijs per m² duchtig omhoog gegaan, meer bepaald met zo’n 131 %. In de 2 voorbije maanden is de prijs relatief stabiel gebleven vergeleken met de laatste vier maanden, gaande van een gemiddelde van € 942,75 naar een gemiddelde in Februari en Maart van € 945,5 per m².

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Ospel (stad) zijn fors omlaag gegaan in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Oktober is € 348.000. In de volgende maand, November,is er een grote prijsvermindering vast te stellen tot . Gedurende de 2 volgende maanden (December, Januari) daalt de gemiddelde prijs, meer specifiek met zo´n 90, vergeleken met de 2 eerste maanden. De gemiddelde prijs is omhoog gegaan met zo´n 107 % in de laatste 2 maanden, berekend op basis van het gemiddelde van de 4 eerste maanden (€ 165.625) en de 2 laatste, Februari y Maart (€ 177.833,5).

Data grafiek
Gemiddelde prijs maart
Gemiddelde prijs per m² maart
Aantallen gebruikte woningen in Ospel
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
Geen data
Geen data
24
18.310
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Limburg