Prijs voor koopwoningen in Oostrum (Limburg)

De koopprijzen van woningen in Oostrum, in de provincie Limburg, zijn fors omlaag gegaan in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een forse prijsvermindering van de koopprijzen in deze buurt.

€ 252.625
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 2.481,5
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Oostrum is duchtig afgenomen in de voorbije 6 maanden. In Juni hangt de gemiddelde koopprijs per m² rond zo’n € 2.600. In de maand hierna valt er een prijsvermindering vast te stellen, gaande tot € 2.363 per m². In de 2 volgende maanden is de koopprijs per m² fors omlaag gegaan vergeleken met de twee eerste maanden, meer exact met zo’n 0. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs fors omlaag gegaan is vergeleken met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 0 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 1.240,75, en die van de laatste twee maanden Oktober en November, per m².

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Oostrum (stad) zijn fors omlaag gegaan in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Juni is € 260.000. In Juli kunnen we een lichte daling zien tot € 245.250. Gedurende de 2 volgende maanden daalt de gemiddelde prijs duchtig vergeleken met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 0 %. In de 2 laatste maanden is de prijs fors omlaag gegaan vergeleken met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 126.312,5 tot , een daling van 0 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs november
Gemiddelde prijs per m² november
Aantallen gebruikte woningen in Oostrum
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
Geen data
Geen data
20
37.194
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen