Prijs voor koopwoningen in Oost-souburg (Zeeland)

De koopprijzen van woningen in Oost-souburg, in de provincie Zeeland, zijn fors omlaag gegaan in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een forse prijsvermindering van de koopprijzen in deze buurt.

€ 301.850,5
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 2.390,5
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Oost-souburg is duchtig afgenomen in de voorbije 6 maanden. In Oktober bedraagt de gemiddelde koopprijs per m² zo’n € 2.562. In de volgende maand, November, verandert deze prijs bijna niet, blijvende zo’n € 2.674 per m². In de 2 volgende maanden is de koopprijs per m² fors omlaag gegaan vergeleken met de twee eerste maanden, meer exact met zo’n 83. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs fors omlaag gegaan is vergeleken met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 0 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 2.390,5, en die van de laatste twee maanden Februari en Maart, per m².

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Oost-souburg (stad) zijn fors omlaag gegaan in de voorbije 6 maanden. In Oktoberbedraagt de gemiddelde koopprijs€ 280.313. Er is echter een grote prijsverhoging in maand November, stijgend tot € 388.643. Gedurende de 2 volgende maanden daalt de gemiddelde prijs duchtig vergeleken met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 80 %. In de 2 laatste maanden is de prijs fors omlaag gegaan vergeleken met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 301.850,5 tot , een daling van 0 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs maart
Gemiddelde prijs per m² maart
Aantallen gebruikte woningen in Oost-souburg
Aantallen gebruikte woningen in Zeeland
Geen data
Geen data
58
29.926
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen