Prijs voor koopwoningen in Nieuw-vossemeer (Noord Brabant)

De koopprijzen van woningen in Nieuw-vossemeer, in de provincie Noord Brabant, zijn lichtelijk omlaag gegaan in de laatste maanden. We kunnen spreken over een algemene prijsermindering van de koopprijzen in deze buurt.

€ 300.054,83
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 2.274,17
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Nieuw-vossemeer is omlaag gegaan in de voorbije maanden. In Juni bedraagt de gemiddelde koopprijs per m² zo’n € 2.393. In de volgende maand, Juli, verandert deze prijs bijna niet, blijvende zo’n € 2.490 per m². In de 2 volgende maanden is de koopprijs per m² relatief stabiel gebleven, gaande van zo’n € 2.441,5 naar € 2.400 per m². In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs fors omlaag gegaan is vergeleken met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 82 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 2.420,75, en die van de laatste twee maanden Oktober en November, € 1.981 per m².

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Nieuw-vossemeer (stad) zijn fors omlaag gegaan in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, Juni,bedraagt de gemiddelde prijs zo´n € 354.667. In Juli stagneert de prijs rond zo´n € 341.447. Gedurende de 2 volgende maanden (Augustus, September) daalt de gemiddelde prijs, meer specifiek met zo´n 85, vergeleken met de 2 eerste maanden. In de 2 laatste maanden is de prijs fors omlaag gegaan vergeleken met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 322.140 tot € 255.884,5, een daling van 79 %.

Gemiddelde prijs per kamers

Uit de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men afleiden hoe de woning met de laagste koopprijs diegene is met 1 kamer, met name zo’n 1 % goedkoper dan het gemiddelde van de woningen in Nieuw-vossemeer, aan zo´n € 235.733. De woningen met de minst dure koopprijzen, kijkend naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 1 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 2 % goedkoper dan het gemiddelde (€ 1.917 / m²) in Nieuw-vossemeer. De minst dure woningen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 2 % minder prijzig dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Als het aankomt op de gemiddelde prijs van het type woning in Nieuw-vossemeer kan men vaststellen hoe het type "Vrijstaande Woning" het voordeligste type is, waarvan de prijs € 235.733 is, meer bepaald zo’n 1 % minder kostelijk dan het gemiddelde (!PRECIO2!). Het minst prijzig is het type "Vrijstaande Woning", zo’n 1 % minder prijzig dan het gemiddelde voordien gegeven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², dan is het meest betaalbare type het type "Vrijstaande Woning met een gemiddelde prijs van zo’n € 1.917 / m². Het minst dure type woning is "Vrijstaande Woning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 1.917 / m², zijnde het type woning voor een buurt met meer economische problemen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs november
Gemiddelde prijs per m² november
Aantallen gebruikte woningen in Nieuw-vossemeer
Aantallen gebruikte woningen in Noord Brabant
€ 239.042
€ 1.958
168
72.690
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen