Prijs voor koopwoningen in Millingen Aan De Rijn (Gelderland)

De koopprijzen van woningen in Millingen Aan De Rijn, in de provincie Gelderland, zijn relatief stabiel gebleven in de voorbije maanden. Er is een stagnatie in de koopprijzen in deze buurt.

€ 258.439
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 2.071,17
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Millingen Aan De Rijn is relatief stabiel gebleven in de voorbije 6 maanden. In Juni bedraagt de gemiddelde koopprijs per m² zo’n € 2.026. In de volgende maand, Juli, verandert deze prijs bijna niet, blijvende zo’n € 2.079 per m². In de 2 volgende maanden is de koopprijs per m² relatief stabiel gebleven, gaande van zo’n € 2.052,5 naar € 2.063 per m². In de 2 voorbije maanden is de prijs relatief stabiel gebleven vergeleken met de laatste vier maanden, gaande van een gemiddelde van € 2.057,75 naar een gemiddelde in Oktober en November van € 2.098 per m².

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Millingen Aan De Rijn (stad) zijn relatief stabiel gebleven in de voorbije bestudeerde maanden . In Juni is de koopprijs zo´n€ 259.409. Deze prijs stijgt in Juli tot € 272.909. Gedurende de 2 volgende maanden (Augustus, September) daalt de gemiddelde prijs, meer specifiek met zo´n 95, vergeleken met de 2 eerste maanden. In de 2 voorbije maanden is de prijs bijna niet veranderd vergeleken met alle voorgaande gemiddelden, gaande van een gemiddelde van € 259.287 tot een gemiddelde van € 256.743 tussen Oktober en November.

Gemiddelde prijs per kamers

Uit de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men afleiden hoe de woning met de laagste koopprijs diegene is met 1 kamer, met name zo’n 2 % goedkoper dan het gemiddelde van de woningen in Millingen Aan De Rijn, aan zo´n € 252.068. De woningen met de minst dure koopprijzen, kijkend naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 2 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 6 % goedkoper dan het gemiddelde (€ 1.998 / m²) in Millingen Aan De Rijn. De minst dure woningen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 6 % minder prijzig dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Als het aankomt op de gemiddelde prijs van het type woning in Millingen Aan De Rijn kan men vaststellen hoe het type "Vrijstaande Woning" het voordeligste type is, waarvan de prijs € 252.068 is, meer bepaald zo’n 2 % minder kostelijk dan het gemiddelde (!PRECIO2!). Het minst prijzig is het type "Vrijstaande Woning", zo’n 2 % minder prijzig dan het gemiddelde voordien gegeven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², dan is het meest betaalbare type het type "Vrijstaande Woning met een gemiddelde prijs van zo’n € 1.998 / m². Het minst dure type woning is "Vrijstaande Woning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 1.998 / m², zijnde het type woning voor een buurt met meer economische problemen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs november
Gemiddelde prijs per m² november
Aantallen gebruikte woningen in Millingen Aan De Rijn
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
€ 258.136
€ 2.130
194
55.646
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen