Prijs voor koopwoningen in Middelstum (Groningen)

De koopprijzen van woningen in Middelstum, in de provincie Groningen, zijn fors omhoog gegaan in de voorbije maanden. Er valt een grote prijstoename te zien van de koopprijzen in deze buurt.

€ 216.222
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 1.705
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Middelstum is duchtig omhoog gegaan in de voorbije 6 maanden. In November bedraagt de gemiddelde koopprijs per m² zo’n . In de volgende maand (December) valt er een grote prijsverhoging vast te stellen, oplopend tot per m². In de 2 volgende maanden (Januari, Februari) is de prijs per m² duchtig omhoog gegaan, meer bepaald met zo’n 2147483647 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs fors omhoog gegaan, zo’n 395 % vergeleken met het gemiddelde van de 4 laatste maanden. Dit wordt gehaald uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 430 per m²), en die van de laatste twee maanden, Maart en April (€ 1.697,5 per m²).

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Middelstum (stad) zijn fors onhoog gegaan in de voorbije 6 maanden. In Novemberbedraagt de gemiddelde koopprijs. Er is echter een grote prijsverhoging in maand December, stijgend tot . Gedurende de 2 volgende maanden (Januari, Februari) is de prijs duchtig omhoog gegaan, van een gemiddelde van in de twee eerste maanden tot € 101.666,5, meer bepaald een prijstoename van 2147483647 %. De gemiddelde prijs is fors omhoog gegaan (zo´n 438 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 50.833,25 in de laatste 4 maanden en € 222.666,5 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y April.

Gemiddelde prijs per kamers

Uit de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men afleiden hoe de woning met de laagste koopprijs diegene is met 1 kamer, met name zo’n 4 % goedkoper dan het gemiddelde van de woningen in Middelstum, aan zo´n € 235.658. De woningen met de minst dure koopprijzen, kijkend naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 4 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 9 % minder voordelig dan het gemiddelde (€ 1.856 / m²) in Middelstum. De prijzigste woningen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 9 % kostelijker dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Als het aankomt op de gemiddelde prijs van het type woning in Middelstum kan men vaststellen hoe het type "Vrijstaande Woning" het voordeligste type is, waarvan de prijs € 235.658 is, meer bepaald zo’n 4 % minder kostelijk dan het gemiddelde (!PRECIO2!). Het minst prijzig is het type "Vrijstaande Woning", zo’n 4 % minder prijzig dan het gemiddelde voordien gegeven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², dan is het minst betaalbare type het type "Vrijstaande Woning met een gemiddelde prijs van zo’n € 1.856 / m². Het kostelijkere type woning is "Vrijstaande Woning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 1.856 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische problemen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs april
Gemiddelde prijs per m² april
Aantallen gebruikte woningen in Middelstum
Aantallen gebruikte woningen in Groningen
€ 245.500
€ 1.707
24
12.492
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen