Prijs voor koopwoningen in Middelbeers (Noord Brabant)

De koopprijzen van woningen in Middelbeers, in de provincie Noord Brabant, zijn fors omlaag gegaan in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een forse prijsvermindering van de koopprijzen in deze buurt.

€ 361.236,5
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 4.347,5
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Middelbeers is duchtig afgenomen in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde koopprijs per m² hangt in maand Augustus rond zo’n € 3.916. In de maand hierna, September, valt er een grote prijsvermindering te zien, gaande tot per m². In de 2 volgende maanden (Oktober, November) is de prijs per m² duchtig omhoog gegaan, meer bepaald met zo’n 121 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs fors omhoog gegaan, zo’n 202 % vergeleken met het gemiddelde van de 4 laatste maanden. Dit wordt gehaald uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 2.164,25 per m²), en die van de laatste twee maanden, December en Januari (€ 4.366,5 per m²).

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Middelbeers (stad) zijn fors omlaag gegaan in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Augustus is € 435.000. In de volgende maand, September,is er een grote prijsvermindering vast te stellen tot . Gedurende de 2 volgende maanden daalt de gemiddelde prijs duchtig vergeleken met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 62 %. De gemiddelde prijs is fors omhoog gegaan (zo´n 211 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 175.768,75 in de laatste 4 maanden en € 370.935,5 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Januari.

Gemiddelde prijs per kamers

Uit de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men afleiden hoe de woning met de laagste koopprijs diegene is met 1 kamer, met name zo’n 31 % goedkoper dan het gemiddelde van de woningen in Middelbeers, aan zo´n € 300.805. De woningen met de minst dure koopprijzen, kijkend naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 31 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 37 % goedkoper dan het gemiddelde (€ 2.466 / m²) in Middelbeers. De minst dure woningen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 37 % minder prijzig dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Als het aankomt op de gemiddelde prijs van het type woning in Middelbeers kan men vaststellen hoe het type "Vrijstaande Woning" het voordeligste type is, waarvan de prijs € 300.805 is, meer bepaald zo’n 31 % minder kostelijk dan het gemiddelde (!PRECIO2!). Het minst prijzig is het type "Vrijstaande Woning", zo’n 31 % minder prijzig dan het gemiddelde voordien gegeven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², dan is het meest betaalbare type het type "Vrijstaande Woning met een gemiddelde prijs van zo’n € 2.466 / m². Het minst dure type woning is "Vrijstaande Woning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 2.466 / m², zijnde het type woning voor een buurt met meer economische problemen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs januari
Gemiddelde prijs per m² januari
Aantallen gebruikte woningen in Middelbeers
Aantallen gebruikte woningen in Noord Brabant
€ 434.565
€ 3.912
24
38.046
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen