Prijs voor koopwoningen in Lage Mierde (Noord Brabant)

De koopprijzen van woningen in Lage Mierde, in de provincie Noord Brabant, zijn lichtelijk omlaag gegaan in de laatste maanden. We kunnen spreken over een algemene prijsermindering van de koopprijzen in deze buurt.

€ 391.842
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 2.696,17
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Lage Mierde is omlaag gegaan in de voorbije maanden. In April bedraagt de gemiddelde koopprijs per m² zo’n € 2.893. In de volgende maand, Mei, verandert deze prijs bijna niet, blijvende zo’n € 2.771 per m². De 2 volgende maanden (Juni, Juli) kenmerken zich door een daling van zo’n 88 in de gemiddelde koopprijs per m² vergeleken met de 2 eerste maanden. In de 2 voorbije maanden is de prijs relatief stabiel gebleven vergeleken met de laatste vier maanden, gaande van een gemiddelde van € 2.667,75 naar een gemiddelde in Augustus en September van € 2.753 per m².

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Lage Mierde (stad) zijn fors omlaag gegaan in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand April is € 600.500. In de volgende maand, Mei,is er een grote prijsvermindering vast te stellen tot € 386.875. Gedurende de 2 volgende maanden daalt de gemiddelde prijs duchtig vergeleken met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 71 %. In de 2 laatste maanden is de prijs fors omlaag gegaan vergeleken met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 421.934,5 tot € 331.657, een daling van 79 %.

Gemiddelde prijs per kamers

Uit de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men afleiden hoe de woning met de hoogste koopprijs diegene is met 1 kamer, met name zo’n 37 % kostelijker dan het gemiddelde van de woningen in Lage Mierde, aan zo’n € 485.716. De woningen met de prijzigste koopprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 37 % prijziger dan het gemiddelde voordien beschreven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 18 % goedkoper dan het gemiddelde (€ 2.419 / m²) in Lage Mierde. De minst dure woningen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 18 % minder prijzig dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Als het aankomt op de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Lage Mierde kan men zien hoe het type "Vrijstaande Woning" het meest kostelijke type is, waarvan de prijs € 485.716 is, meer bepaald zo’n 37 % minder voordelig dan het gemiddelde (!PRECIO2!). Het prijzigste is het type "Vrijstaande Woning", zo’n 37 % kostelijker dan het gemiddelde voordien gegeven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², dan is het meest betaalbare type het type "Vrijstaande Woning met een gemiddelde prijs van zo’n € 2.419 / m². Het minst dure type woning is "Vrijstaande Woning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 2.419 / m², zijnde het type woning voor een buurt met meer economische problemen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs september
Gemiddelde prijs per m² september
Aantallen gebruikte woningen in Lage Mierde
Aantallen gebruikte woningen in Noord Brabant
€ 353.350
€ 2.939
64
65.532
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Noord Brabant