Prijs voor koopwoningen in Huijbergen (Noord Brabant)

De koopprijzen van woningen in Huijbergen, in de provincie Noord Brabant, zijn lichtelijk omhoog gegaan in de voorbije maanden. Er valt een algemene prijstoename te zien van de koopprijzen in deze buurt.

€ 276.756
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 2.030,33
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Huijbergen is omhoog gegaan in de voorbije 6 maanden. In November bedraagt de gemiddelde koopprijs per m² zo’n € 1.943. In de volgende maand, December, verandert deze prijs bijna niet, blijvende zo’n € 1.967 per m². De 2 volgende maanden (Januari, Februari) kenmerken zich door een daling van zo’n 89 in de gemiddelde koopprijs per m² vergeleken met de 2 eerste maanden. In de voorbije 2 maanden is de prijs fors omhoog gegaan, zo’n 130 % vergeleken met het gemiddelde van de 4 laatste maanden. Dit wordt gehaald uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 1.846,5 per m²), en die van de laatste twee maanden, Maart en April (€ 2.398 per m²).

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Huijbergen (stad) zijn fors omlaag gegaan in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand November is € 345.875. In de volgende maand, December,is er een grote prijsvermindering vast te stellen tot € 260.400. Gedurende de 2 volgende maanden daalt de gemiddelde prijs duchtig vergeleken met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 77 %. De gemiddelde prijs is omhoog gegaan met zo´n 109 % in de laatste 2 maanden, berekend op basis van het gemiddelde van de 4 eerste maanden (€ 268.580,5) en de 2 laatste, Maart y April (€ 293.107).

Gemiddelde prijs per kamers

Uit de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men afleiden hoe de woning met de hoogste koopprijs diegene is met 1 kamer, met name zo’n 13 % kostelijker dan het gemiddelde van de woningen in Huijbergen, aan zo’n € 341.672. De woningen met de prijzigste koopprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 13 % prijziger dan het gemiddelde voordien beschreven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 16 % goedkoper dan het gemiddelde (€ 2.184 / m²) in Huijbergen. De minst dure woningen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 16 % minder prijzig dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Als het aankomt op de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Huijbergen kan men zien hoe het type "Eengezinswoning" het meest kostelijke type is, waarvan de prijs € 341.672 is, meer bepaald zo’n 13 % minder voordelig dan het gemiddelde (!PRECIO2!). Het prijzigste is het type "Eengezinswoning", zo’n 13 % kostelijker dan het gemiddelde voordien gegeven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², dan is het meest betaalbare type het type "Eengezinswoning met een gemiddelde prijs van zo’n € 2.184 / m². Het minst dure type woning is "Eengezinswoning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 2.184 / m², zijnde het type woning voor een buurt met meer economische problemen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs april
Gemiddelde prijs per m² april
Aantallen gebruikte woningen in Huijbergen
Aantallen gebruikte woningen in Noord Brabant
€ 302.214
€ 2.610
108
68.972
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Noord Brabant