Prijs voor koopwoningen in Huijbergen (Noord Brabant)

De koopprijzen van woningen in Huijbergen, in de provincie Noord Brabant, zijn relatief stabiel gebleven in de voorbije maanden. Er is een stagnatie in de koopprijzen in deze buurt.

€ 357.891,67
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 2.068,5
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Huijbergen is relatief stabiel gebleven in de voorbije 6 maanden. In April hangt de gemiddelde koopprijs per m² rond zo’n € 2.155. In de maand hierna valt er een prijsvermindering vast te stellen, gaande tot € 1.946 per m². De 2 volgende maanden (Juni, Juli) kenmerken zich door een daling van zo’n 93 in de gemiddelde koopprijs per m² vergeleken met de 2 eerste maanden. In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² omhoog gegaan met zo’n 114 % vergeleken met het gemiddelde van de 4 laatste maanden, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden (€ 1.978 per m²), en die van de laatste twee maanden, Augustus en September (€ 2.249,5 per m²).

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Huijbergen (stad) zijn fors omlaag gegaan in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, April,bedraagt de gemiddelde prijs zo´n € 427.333. In Mei stagneert de prijs rond zo´n € 416.250. Gedurende de 2 volgende maanden daalt de gemiddelde prijs duchtig vergeleken met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 70 %. In de 2 voorbije maanden is de prijs bijna niet veranderd vergeleken met alle voorgaande gemiddelden, gaande van een gemiddelde van € 359.311 tot een gemiddelde van € 355.053 tussen Augustus en September.

Gemiddelde prijs per kamers

Uit de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men afleiden hoe de woning met de laagste koopprijs diegene is met 1 kamer, met name zo’n 11 % goedkoper dan het gemiddelde van de woningen in Huijbergen, aan zo´n € 344.078. De woningen met de minst dure koopprijzen, kijkend naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 11 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 10 % goedkoper dan het gemiddelde (€ 2.205 / m²) in Huijbergen. De minst dure woningen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 10 % minder prijzig dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Als het aankomt op de gemiddelde prijs van het type woning in Huijbergen kan men vaststellen hoe het type "Eengezinswoning" het voordeligste type is, waarvan de prijs € 344.078 is, meer bepaald zo’n 11 % minder kostelijk dan het gemiddelde (!PRECIO2!). Het minst prijzig is het type "Eengezinswoning", zo’n 11 % minder prijzig dan het gemiddelde voordien gegeven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², dan is het meest betaalbare type het type "Eengezinswoning met een gemiddelde prijs van zo’n € 2.205 / m². Het minst dure type woning is "Eengezinswoning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 2.205 / m², zijnde het type woning voor een buurt met meer economische problemen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs september
Gemiddelde prijs per m² september
Aantallen gebruikte woningen in Huijbergen
Aantallen gebruikte woningen in Noord Brabant
€ 388.231
€ 2.456
92
72.200
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen