Prijs voor koopwoningen in Horst (Limburg)

De koopprijzen van woningen in Horst, in de provincie Limburg, zijn fors omlaag gegaan in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een forse prijsvermindering van de koopprijzen in deze buurt.

€ 400.499,5
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 2.926
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Horst is duchtig afgenomen in de voorbije 6 maanden. In Oktober bedraagt de gemiddelde koopprijs per m² zo’n € 2.995. In de volgende maand, November, verandert deze prijs bijna niet, blijvende zo’n € 3.007 per m². In de 2 volgende maanden is de koopprijs per m² relatief stabiel gebleven, gaande van zo’n € 3.001 naar € 2.851 per m². In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs fors omlaag gegaan is vergeleken met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 0 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 2.926, en die van de laatste twee maanden Februari en Maart, per m².

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Horst (stad) zijn fors omlaag gegaan in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Oktober is € 456.667. In November kunnen we een lichte daling zien tot € 392.000. Gedurende de 2 volgende maanden (December, Januari) daalt de gemiddelde prijs, meer specifiek met zo´n 89, vergeleken met de 2 eerste maanden. In de 2 laatste maanden is de prijs fors omlaag gegaan vergeleken met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 400.499,5 tot , een daling van 0 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs maart
Gemiddelde prijs per m² maart
Aantallen gebruikte woningen in Horst
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
Geen data
Geen data
46
25.200
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Limburg