Prijs voor koopwoningen in Horssen (Gelderland)

De koopprijzen van woningen in Horssen, in de provincie Gelderland, zijn fors omhoog gegaan in de voorbije maanden. Er valt een grote prijstoename te zien van de koopprijzen in deze buurt.

€ 418.833,5
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 2.307
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Horssen is duchtig omhoog gegaan in de voorbije 6 maanden. In Januari bedraagt de gemiddelde koopprijs per m² zo’n . In de volgende maand (Februari) valt er een grote prijsverhoging vast te stellen, oplopend tot € 1.751 per m². In de 2 volgende maanden (Maart, April) is de prijs per m² duchtig omhoog gegaan, meer bepaald met zo’n 164 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs fors omlaag gegaan is vergeleken met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 0 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 1.153,5, en die van de laatste twee maanden Mei en Juni, per m².

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Horssen (stad) zijn fors onhoog gegaan in de voorbije 6 maanden. In Januaribedraagt de gemiddelde koopprijs. Er is echter een grote prijsverhoging in maand Februari, stijgend tot € 362.667. Gedurende de 2 volgende maanden (Maart, April) is de prijs duchtig omhoog gegaan, van een gemiddelde van € 181.333,5 in de twee eerste maanden tot € 237.500, meer bepaald een prijstoename van 131 %. In de 2 laatste maanden is de prijs fors omlaag gegaan vergeleken met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 209.416,75 tot , een daling van 0 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs juni
Gemiddelde prijs per m² juni
Aantallen gebruikte woningen in Horssen
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
Geen data
Geen data
14
48.406
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen