Prijs voor koopwoningen in Heerewaarden (Gelderland)

De koopprijzen van woningen in Heerewaarden, in de provincie Gelderland, zijn fors omlaag gegaan in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een forse prijsvermindering van de koopprijzen in deze buurt.

€ 258.333,25
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 2.829,5
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Heerewaarden is duchtig afgenomen in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde koopprijs per m² hangt in maand Augustus rond zo’n € 3.473. In de maand hierna, September, valt er een grote prijsvermindering te zien, gaande tot per m². In de 2 volgende maanden is de koopprijs per m² fors omlaag gegaan vergeleken met de twee eerste maanden, meer exact met zo’n 81. In de voorbije 2 maanden is de prijs fors omhoog gegaan, zo’n 161 % vergeleken met het gemiddelde van de 4 laatste maanden. Dit wordt gehaald uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 1.569 per m²), en die van de laatste twee maanden, December en Januari (€ 2.521 per m²).

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Heerewaarden (stad) zijn omlaag gegaan in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Augustus is € 194.000. In de volgende maand, September,is er een grote prijsvermindering vast te stellen tot . Gedurende de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs bijna stabiel gebleven vergeleken met de 2 voorgaande maanden, gaande van€ 97.000 tot € 97.750. De gemiddelde prijs is fors omhoog gegaan (zo´n 331 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 97.375 in de laatste 4 maanden en € 321.916,5 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Januari.

Gemiddelde prijs per kamers

Uit de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men afleiden hoe de woning met de hoogste koopprijs diegene is met 1 kamer, met name zo’n 30 % kostelijker dan het gemiddelde van de woningen in Heerewaarden, aan zo’n € 395.709. De woningen met de prijzigste koopprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 30 % prijziger dan het gemiddelde voordien beschreven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 9 % goedkoper dan het gemiddelde (€ 1.929 / m²) in Heerewaarden. De minst dure woningen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 9 % minder prijzig dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Als het aankomt op de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Heerewaarden kan men zien hoe het type "Eengezinswoning" het meest kostelijke type is, waarvan de prijs € 395.709 is, meer bepaald zo’n 30 % minder voordelig dan het gemiddelde (!PRECIO2!). Het prijzigste is het type "Eengezinswoning", zo’n 30 % kostelijker dan het gemiddelde voordien gegeven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², dan is het meest betaalbare type het type "Eengezinswoning met een gemiddelde prijs van zo’n € 1.929 / m². Het minst dure type woning is "Eengezinswoning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 1.929 / m², zijnde het type woning voor een buurt met meer economische problemen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs januari
Gemiddelde prijs per m² januari
Aantallen gebruikte woningen in Heerewaarden
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
€ 305.000
€ 2.125
26
26.502
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Gelderland