Prijs voor koopwoningen in Grashoek (Limburg)

De koopprijzen van woningen in Grashoek, in de provincie Limburg, zijn fors omlaag gegaan in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een forse prijsvermindering van de koopprijzen in deze buurt.

€ 319.449
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 1.816
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Grashoek is duchtig afgenomen in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde koopprijs per m² bedraagt in Juli zo’n € 2.226. In de volgende maand, Augustus, valt er een stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 2.465 per m². In de 2 volgende maanden is de koopprijs per m² fors omlaag gegaan vergeleken met de twee eerste maanden, meer exact met zo’n 55. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs fors omlaag gegaan is vergeleken met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 0 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 1.816, en die van de laatste twee maanden November en December, per m².

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Grashoek (stad) zijn fors omlaag gegaan in de voorbije 6 maanden. In Julibedraagt de gemiddelde koopprijs€ 303.500. Er is echter een grote prijsverhoging in maand Augustus, stijgend tot € 365.200. Gedurende de 2 volgende maanden (September, Oktober) daalt de gemiddelde prijs, meer specifiek met zo´n 91, vergeleken met de 2 eerste maanden. In de 2 laatste maanden is de prijs fors omlaag gegaan vergeleken met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 319.449 tot , een daling van 0 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Grashoek
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
Geen data
Geen data
42
24.116
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen