Prijs voor koopwoningen in Geffen (Noord Brabant)

De koopprijzen van woningen in Geffen, in de provincie Noord Brabant, zijn lichtelijk omlaag gegaan in de laatste maanden. We kunnen spreken over een algemene prijsermindering van de koopprijzen in deze buurt.

€ 627.350
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 3.614,83
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Geffen is omlaag gegaan in de voorbije maanden. In November bedraagt de gemiddelde koopprijs per m² zo’n € 4.028. In de volgende maand, December, verandert deze prijs bijna niet, blijvende zo’n € 4.174 per m². De 2 volgende maanden (Januari, Februari) kenmerken zich door een daling van zo’n 86 in de gemiddelde koopprijs per m² vergeleken met de 2 eerste maanden. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs fors omlaag gegaan is vergeleken met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 84 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 3.814, en die van de laatste twee maanden Maart en April, € 3.216,5 per m².

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Geffen (stad) zijn fors omlaag gegaan in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand November is € 841.813. In de volgende maand, December,is er een grote prijsvermindering vast te stellen tot € 622.500. Gedurende de 2 volgende maanden daalt de gemiddelde prijs duchtig vergeleken met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 81 %. In de 2 laatste maanden is de prijs fors omlaag gegaan vergeleken met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 663.759,5 tot € 554.531, een daling van 84 %.

Gemiddelde prijs per kamers

Uit de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men afleiden hoe de woning met de laagste koopprijs diegene is met 1 kamer, met name zo’n 64 % goedkoper dan het gemiddelde van de woningen in Geffen, aan zo´n € 273.041. De woningen met de minst dure koopprijzen, kijkend naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 64 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 38 % goedkoper dan het gemiddelde (€ 2.121 / m²) in Geffen. De minst dure woningen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 38 % minder prijzig dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Als het aankomt op de gemiddelde prijs van het type woning in Geffen kan men vaststellen hoe het type "Vrijstaande Woning" het voordeligste type is, waarvan de prijs € 273.041 is, meer bepaald zo’n 64 % minder kostelijk dan het gemiddelde (!PRECIO2!). Het minst prijzig is het type "Vrijstaande Woning", zo’n 64 % minder prijzig dan het gemiddelde voordien gegeven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², dan is het meest betaalbare type het type "Vrijstaande Woning met een gemiddelde prijs van zo’n € 2.121 / m². Het minst dure type woning is "Vrijstaande Woning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 2.121 / m², zijnde het type woning voor een buurt met meer economische problemen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs april
Gemiddelde prijs per m² april
Aantallen gebruikte woningen in Geffen
Aantallen gebruikte woningen in Noord Brabant
€ 758.600
€ 3.433
74
33.820
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Noord Brabant