Prijs voor koopwoningen in Enter (Overijssel)

De koopprijzen van woningen in Enter, in de provincie Overijssel, zijn fors omlaag gegaan in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een forse prijsvermindering van de koopprijzen in deze buurt.

€ 479.077,5
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 1.898,5
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Enter is duchtig afgenomen in de voorbije 6 maanden. In December bedraagt de gemiddelde koopprijs per m² zo’n € 3.544. In de volgende maand, Januari, verandert deze prijs bijna niet, blijvende zo’n € 3.436 per m². In de 2 volgende maanden is de koopprijs per m² fors omlaag gegaan vergeleken met de twee eerste maanden, meer exact met zo’n 0. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs fors omlaag gegaan is vergeleken met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 18 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 1.745, en die van de laatste twee maanden April en Mei, € 307 per m².

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Enter (stad) zijn fors omlaag gegaan in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, December,bedraagt de gemiddelde prijs zo´n € 488.000. In Januari stagneert de prijs rond zo´n € 476.772. Gedurende de 2 volgende maanden daalt de gemiddelde prijs duchtig vergeleken met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 0 %. De gemiddelde prijs is fors omhoog gegaan (zo´n 197 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 241.193 in de laatste 4 maanden en € 475.769 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Mei.

Gemiddelde prijs per kamers

Uit de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men afleiden hoe de woning met de laagste koopprijs diegene is met 1 kamer, met name zo’n 36 % goedkoper dan het gemiddelde van de woningen in Enter, aan zo´n € 355.282. De woningen met de minst dure koopprijzen, kijkend naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 36 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 487 % minder voordelig dan het gemiddelde (€ 2.108 / m²) in Enter. De prijzigste woningen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 487 % kostelijker dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Als het aankomt op de gemiddelde prijs van het type woning in Enter kan men vaststellen hoe het type "Eengezinswoning" het voordeligste type is, waarvan de prijs € 355.282 is, meer bepaald zo’n 36 % minder kostelijk dan het gemiddelde (!PRECIO2!). Het minst prijzig is het type "Eengezinswoning", zo’n 36 % minder prijzig dan het gemiddelde voordien gegeven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², dan is het minst betaalbare type het type "Eengezinswoning met een gemiddelde prijs van zo’n € 2.108 / m². Het kostelijkere type woning is "Eengezinswoning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 2.108 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische problemen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs mei
Gemiddelde prijs per m² mei
Aantallen gebruikte woningen in Enter
Aantallen gebruikte woningen in Overijssel
€ 553.600
€ 359
34
6.584
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Overijssel