Prijs voor huurwoningen in Zwartsluis (Overijssel)

De huurprijzen van woningen in Zwartsluis, in de provincie Overijssel, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.067,5
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 7,75
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Zwartsluis is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In November bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 8. In de volgende maand, December, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 8 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 50. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 58 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 6, en die van de laatste twee maanden Maart en April, € 3,5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Zwartsluis (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, November,bedraagt de gemiddelde prijs € 1.068. In December blijft die prijs hangen rond € 1.068. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 50 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 801 tot € 533, een daling van 67 %.

Gemiddelde prijs per kamers

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs en het aantal kamers toont aan hoe de woningen met 1 kamer het goedkoopste zijn, meer bepaald zo’n 60 % goedkoper dan het gemiddelde in Zwartsluis van zo’n € 1.066. De volgende woningen in deze ranking zijn die met 2 met een gemiddelde prijs van € 896. De woningen met de gemiddeld laagste prijs zijn die woningen die 2 kamers hebben, zo´n 16 % minder duur dan het gemiddelde, en de hierna minder dure woningen hebben 1 kamer, met een prijs van zo´n € 431.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 57 % duurder dan het gemiddelde (€ 11 / m²) in Zwartsluis. De woningen met de duurste prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 57 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Zwartsluis, is het type "" waarvan de prijs € 896 bedraagt, zo’n 16 % minder duur dan het gemiddelde (€ 1.066) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs april
Gemiddelde prijs per m² april
Aantallen gebruikte woningen in Zwartsluis
Aantallen gebruikte woningen in Overijssel
€ 1.066
€ 7
54
9.806
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen