Prijs voor huurwoningen in Zwartewaal (Zuid Holland)

De huurprijzen van woningen in Zwartewaal, in de provincie Zuid Holland, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.271
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 10,5
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Zwartewaal is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 7. In de volgende maand (Augustus) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 12 por m². In de 2 volgende maanden (September, Oktober) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 126 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² gedaald in vergelijking met het gemiddelde vn de 4 laaatste maanden, meer bepaald met zo’n 93 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 10,75, en die van de laatste twee maanden November en December, € 10 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Zwartewaal (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Julibedraagt de gemiddelde huurprijs€ 1.092. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand Augustus, oplopende tot tot € 1.396. In de 2 volgende maanden (September, Oktober)is de prijs gestegen van gemiddeld € 1.244 in de twee eerste maanden tot € 1.396. In de 2 laatste maanden is de prijs gedaald in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, meer exact met 89 %, dalende van € 1.320 tot € 1.173 in November en December.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 10 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Zwartewaal, dat zo’n € 1.076 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 10 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Zwartewaal, is het type "" waarvan de prijs € 1.076 bedraagt, zo’n 10 % minder duur dan het gemiddelde (€ 1.192) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Zwartewaal
Aantallen gebruikte woningen in Zuid Holland
€ 1.192
€ 8
16
130.488
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen