Prijs voor huurwoningen in Zwaanshoek (Noord Holland)

De huurprijzen van woningen in Zwaanshoek, in de provincie Noord Holland, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.381,17
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 10,5
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Zwaanshoek is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In April bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 9. In de volgende maand valt er een daling te zien in deze prijs, gaande tot € 8 por m². De 2 volgende maanden (Juni, Juli) kenmerken zich door een daling van zo’n 94 in de gemiddelde huurprijs per m² in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de voorbije 2 maanden is de prijs sterk gestegen, zo’n 182 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden. Dit wordt afgeleid uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 8,25 per m²), en die van de laatste twee maanden, Augustus en September (€ 15 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Zwaanshoek (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Aprilbedraagt € 1.638.In de volgende maand, Mei,is er en grote daling te zien tot € 881. In de 2 volgende maanden (Juni, Juli)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 1.259,5 in de twee eerste maanden tot € 1.636, meer bepaald een prijsstijging van 130 %. In de 2 laatste maanden is de prijs gedaald in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, meer exact met 86 %, dalende van € 1.447,75 tot € 1.248 in Augustus en September.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 30 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Zwaanshoek, dat zo’n € 868 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 30 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Zwaanshoek, is het type "" waarvan de prijs € 868 bedraagt, zo’n 30 % minder duur dan het gemiddelde (€ 1.248) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs september
Gemiddelde prijs per m² september
Aantallen gebruikte woningen in Zwaanshoek
Aantallen gebruikte woningen in Noord Holland
€ 1.248
€ 15
8
160.094
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Zwaanshoek