Prijs voor huurwoningen in Zwaanshoek (Noord Holland)

De huurprijzen van woningen in Zwaanshoek, in de provincie Noord Holland, zijn nauwelijks veranderd in de voorbije maanden. Er valt een stagnatie te zien in de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.442
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 11,5
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Zwaanshoek is nauwelijks veranderd in de voorbije 6 maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 8. In de volgende maand (Augustus) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 15 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² nauwelijks veranderd, gaande van zo’n € 11,5 naar € 11,5 per m². In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 0 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 11,5, en die van de laatste twee maanden November en December, per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Zwaanshoek (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Julibedraagt € 1.636.In de volgende maand, Augustus,is er en grote daling te zien tot € 1.248. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de 2 voorgaande maanden, gaande van€ 1.442 tot € 1.442. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 1.442 tot , een daling van 0 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Zwaanshoek
Aantallen gebruikte woningen in Noord Holland
Geen data
Geen data
8
140.488
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen