Prijs voor huurwoningen in Zuidoostbeemster (Noord Holland)

De huurprijzen van woningen in Zuidoostbeemster, in de provincie Noord Holland, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 2.379,67
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 16,18
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Zuidoostbeemster is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 13,48. In de volgende maand, Augustus, valt er een stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 14,42 por m². In de 2 volgende maanden (September, Oktober) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 130 %. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de laatste vier maanden, gaande van een gemiddelde van € 16,02 naar een gemiddelde in November en December van € 16,5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Zuidoostbeemster (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Julibedraagt de gemiddelde huurprijs€ 1.520. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand Augustus, oplopende tot tot € 3.750. De 2 volgende maanden (September, Oktober) kenmerken zich door een daling in de gemiddelde prijs, meer specifiek een daling van 93, in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 2.538,75 tot € 2.061,5, een daling van 81 %.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 12 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Zuidoostbeemster, dat zo’n € 1.906 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 12 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Zuidoostbeemster, is het type "" waarvan de prijs € 1.906 bedraagt, zo’n 12 % minder duur dan het gemiddelde (€ 2.175) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Zuidoostbeemster
Aantallen gebruikte woningen in Noord Holland
€ 2.175
€ 13
218
140.488
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen