Prijs voor huurwoningen in Zuidbroek (Groningen)

De huurprijzen van woningen in Zuidbroek, in de provincie Groningen, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.161
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 8,17
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Zuidbroek is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 4. In de volgende maand, Augustus, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 4 por m². In de 2 volgende maanden (September, Oktober) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 325 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² gedaald in vergelijking met het gemiddelde vn de 4 laaatste maanden, meer bepaald met zo’n 88 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 8,5, en die van de laatste twee maanden November en December, € 7,5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Zuidbroek (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, Juli,bedraagt de gemiddelde prijs € 1.709. In Augustus blijft die prijs hangen rond € 1.710. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 38 %. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, gaande van een gemiddelde van € 1.177,75 tot een gemiddelde van € 1.127,5 tussen November en December.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 1 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Zuidbroek, dat zo’n € 1.691 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 1 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Zuidbroek, is het type "" waarvan de prijs € 1.691 bedraagt, zo’n 1 % minder duur dan het gemiddelde (€ 1.707) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Zuidbroek
Aantallen gebruikte woningen in Groningen
€ 1.707
€ 3
10
14.090
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen