Prijs voor huurwoningen in Zuidbroek (Groningen)

De huurprijzen van woningen in Zuidbroek, in de provincie Groningen, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 980,33
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 9,1
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Zuidbroek is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In November bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 12. In de volgende maand, December, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot € 3 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² nauwelijks veranderd, gaande van zo’n € 7,5 naar € 7,8 per m². In de voorbije 2 maanden is de prijs sterk gestegen, zo’n 157 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden. Dit wordt afgeleid uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 7,65 per m²), en die van de laatste twee maanden, Maart en April (€ 12 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Zuidbroek (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Novemberbedraagt de gemiddelde huurprijs€ 548. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand December, oplopende tot tot € 1.707. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de 2 voorgaande maanden, gaande van€ 1.127,5 tot € 1.168,5. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 1.148 tot € 645, een daling van 56 %.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 161 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Zuidbroek, dat zo’n € 1.683 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 161 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Zuidbroek, is het type "" waarvan de prijs € 1.683 bedraagt, zo’n 161 % duurder dan het gemiddelde (€ 645) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs april
Gemiddelde prijs per m² april
Aantallen gebruikte woningen in Zuidbroek
Aantallen gebruikte woningen in Groningen
€ 645
€ 12
10
15.676
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Groningen