Prijs voor huurwoningen in Zuid-scharwoude (Noord Holland)

De huurprijzen van woningen in Zuid-scharwoude, in de provincie Noord Holland, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 992,83
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 11,05
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Zuid-scharwoude is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In April bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 5. In de volgende maand (Mei) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 22 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 83. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 69 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 12,32, en die van de laatste twee maanden Augustus en September, € 8,5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Zuid-scharwoude (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Aprilbedraagt de gemiddelde huurprijs€ 674. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand Mei, oplopende tot tot € 994. In de 2 volgende maanden (Juni, Juli)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 834 in de twee eerste maanden tot € 1.280, meer bepaald een prijsstijging van 153 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 1.057 tot € 864,5, een daling van 82 %.

Gemiddelde prijs per kamers

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs en het aantal kamers toont aan hoe de woningen met 1 kamer het goedkoopste zijn, meer bepaald zo’n 2 % goedkoper dan het gemiddelde in Zuid-scharwoude van zo’n € 673. De volgende woningen in deze ranking zijn die met 2 met een gemiddelde prijs van € 1.002. De woningen met de gemiddeld hoogste prijs zijn die woningen die 2 kamers hebben, zo´n 49 % duurder dan het gemiddelde, en de hierna duurdere woningen hebben 1 kamer, met een prijs van zo´n € 657.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Zuid-scharwoude, is het type "" waarvan de prijs € 1.049 bedraagt, zo’n 56 % duurder dan het gemiddelde (€ 673) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs september
Gemiddelde prijs per m² september
Aantallen gebruikte woningen in Zuid-scharwoude
Aantallen gebruikte woningen in Noord Holland
€ 673
€ 4
42
160.094
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen