Prijs voor huurwoningen in Wormerveer (Noord Holland)

De huurprijzen van woningen in Wormerveer, in de provincie Noord Holland, zijn nauwelijks veranderd in de voorbije maanden. Er valt een stagnatie te zien in de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.209,33
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 13,67
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Wormerveer is nauwelijks veranderd in de voorbije 6 maanden. In April bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 14,05. In de volgende maand, Mei, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot € 11,9 por m². In de 2 volgende maanden (Juni, Juli) is de prijs per m² gestegen, gaande van zo’n € 12,98 naar € 14,57 per m², meer bepaald met zo’n 112 %. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de laatste vier maanden, gaande van een gemiddelde van € 13,77 naar een gemiddelde in Augustus en September van € 13,45 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Wormerveer (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Aprilbedraagt € 1.715.In de volgende maand, Mei,is er en grote daling te zien tot € 989. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 83 %. In de 2 laatste maanden is de prijs gedaald in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, meer exact met 93 %, dalende van € 1.236,5 tot € 1.155 in Augustus en September.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 15 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Wormerveer, dat zo’n € 1.389 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 15 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 36 % minder duur dan het gemiddelde (€ 10 / m²) in Wormerveer. De woningen met de minst dure prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 36 % minder duur dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs per type toont aan hoe het type"Penthouse" het goedkoopste is, meer bepaald zo’n 15 % goedkoper dan het gemiddelde in Wormerveer met een prijs van € 1.205. Het volgende type minder dure woningen is "Woning” met een gemiddelde prijs van € 1.184. Het duurste type woning komt overeen met "Eengezinswoning", zo’n 15 % duurder dan het gemiddelde, gevolgd door "Woning", met een prijs van zo’n € 1.184.

Als er wordt gesproken over de gemiddelde prijs per m², dan is het goedkoopste type het type "Penthouse", met een gemiddelde prijs van € 7 / m², gevolgd door "Eengezinswoning" aan € 10 / m². Het minst dure type woning op basis van m² is "Eengezinswoning" met een prijs van € 10 / m² en daarna "Penthouse" met een prijs van zo’n € 7 / m².

Data grafiek
Gemiddelde prijs september
Gemiddelde prijs per m² september
Aantallen gebruikte woningen in Wormerveer
Aantallen gebruikte woningen in Noord Holland
€ 1.205
€ 15,52
214
78.140
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen