Prijs voor huurwoningen in Wijlre (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Wijlre, in de provincie Limburg, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.268,5
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 75,17
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Wijlre is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In November bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 8. In de volgende maand (December) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 11 por m². In de 2 volgende maanden (Januari, Februari) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 2105 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 15 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 104,75, en die van de laatste twee maanden Maart en April, € 16 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Wijlre (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Novemberbedraagt de gemiddelde huurprijs€ 958. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand December, oplopende tot tot € 1.397. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 68 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 185 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 988,75 in de laatste 4 maanden en € 1.828 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y April.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 33 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Wijlre, dat zo’n € 1.226 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 33 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Wijlre, is het type "" waarvan de prijs € 1.226 bedraagt, zo’n 33 % minder duur dan het gemiddelde (€ 1.828) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs april
Gemiddelde prijs per m² april
Aantallen gebruikte woningen in Wijlre
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
€ 1.828
€ 16
28
28.052
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen