Prijs voor huurwoningen in Wijchen (Gelderland)

De huurprijzen van woningen in Wijchen, in de provincie Gelderland, zijn lichtjes gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken over een algemene prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 939,17
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 11,07
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Wijchen is gedaald in de voorbije maanden. In Juni bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 11,67. In de volgende maand, Juli, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 12,07 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 85. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de laatste vier maanden, gaande van een gemiddelde van € 10,96 naar een gemiddelde in Oktober en November van € 11,28 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Wijchen (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Junibedraagt € 1.186.In de volgende maand, Juli,is er en grote daling te zien tot € 953. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 68 %. De gemiddelde prijs is gestegen met zo´n 114 % in de laatste 2 maanden, berekend op basis van het gemiddelde van de 4 eerste maanden (€ 897,5)en de 2 laatste, Oktober y November (€ 1.022,5).

Gemiddelde prijs per kamers

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs en het aantal kamers toont aan hoe de woningen met 2 kamers het goedkoopste zijn, meer bepaald zo’n 15 % goedkoper dan het gemiddelde in Wijchen van zo’n € 1.045. De volgende woningen in deze ranking zijn die met 3 met een gemiddelde prijs van € 1.060. De woningen met de gemiddeld hoogste prijs zijn die woningen die 4 kamers hebben, zo´n 24 % duurder dan het gemiddelde, en de hierna duurdere woningen hebben 1 kamer, met een prijs van zo´n € 1.073.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer het goedkoopst met een prijs van zo’n € 1 / m², het gemiddelde zijnde € 10,51 / m² in Wijchen. De woningen met de minst dure prijzen zijn die met 2 kamers, zo´n 71 % goedkoper dan het gemiddelde, gevolg door de woningen met 1 kamer, met een prijs van zo’n € 1 / m².

Prijs per type woning

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs per type toont aan hoe het type"Appartement" het goedkoopste is, meer bepaald zo’n 2 % goedkoper dan het gemiddelde in Wijchen met een prijs van € 1.045. Het volgende type minder dure woningen is "” met een gemiddelde prijs van € 1.214. Het duurste type woning komt overeen met "", zo’n 16 % duurder dan het gemiddelde, gevolgd door "Appartement", met een prijs van zo’n € 1.021.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², is het meest betaalbare type het type "Appartement met een gemiddelde prijs van zo’n € 1 / m². Het minst dure type woning is "Appartement" met een gemiddelde prijs van zo’n € 1 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische middelen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs november
Gemiddelde prijs per m² november
Aantallen gebruikte woningen in Wijchen
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
€ 1.045
€ 10,51
116
40.074
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen