Prijs voor huurwoningen in Wieringerwerf (Noord Holland)

De huurprijzen van woningen in Wieringerwerf, in de provincie Noord Holland, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 943,67
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 4,52
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Wieringerwerf is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 6. In de volgende maand, Augustus, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 6 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 59. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 84 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 4,78, en die van de laatste twee maanden November en December, € 4 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Wieringerwerf (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Julibedraagt € 1.432.In de volgende maand, Augustus,is er en grote daling te zien tot € 1.163. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 40 %. De gemiddelde prijs is gestegen met zo´n 111 % in de laatste 2 maanden, berekend op basis van het gemiddelde van de 4 eerste maanden (€ 910)en de 2 laatste, November y December (€ 1.011).

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 36 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Wieringerwerf, dat zo’n € 1.394 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 36 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Wieringerwerf, is het type "" waarvan de prijs € 1.394 bedraagt, zo’n 36 % duurder dan het gemiddelde (€ 1.024) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Wieringerwerf
Aantallen gebruikte woningen in Noord Holland
€ 1.024
Geen data
28
140.488
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Wieringerwerf