Prijs voor huurwoningen in Wierden (Overijssel)

De huurprijzen van woningen in Wierden, in de provincie Overijssel, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 906,33
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 8,66
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Wierden is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Mei bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 7. In de volgende maand (Juni) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 8,4 por m². In de 2 volgende maanden (Juli, Augustus) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 120 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² gestegen met zo’n 106 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden (€ 8,49 per m²), en die van de laatste twee maanden, September en Oktober (€ 9 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Wierden (stad) zijn nauwelijks veranderd in de voorbije bestudeerde maanden. In de eerste maand, Mei,bedraagt de gemiddelde prijs € 900. In Juni blijft die prijs hangen rond € 896. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de 2 voorgaande maanden, gaande van€ 898 tot € 867,5. De gemiddelde prijs is gestegen met zo´n 108 % in de laatste 2 maanden, berekend op basis van het gemiddelde van de 4 eerste maanden (€ 882,75)en de 2 laatste, September y Oktober (€ 953,5).

Gemiddelde prijs per kamers

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs en het aantal kamers toont aan hoe de woningen met 1 kamer het goedkoopste zijn, meer bepaald zo’n 8 % goedkoper dan het gemiddelde in Wierden van zo’n € 949. De volgende woningen in deze ranking zijn die met 4 met een gemiddelde prijs van € 941. De woningen met de gemiddeld hoogste prijs zijn die woningen die 2 kamers hebben, zo´n 8 % duurder dan het gemiddelde, en de hierna duurdere woningen hebben 3 kamers, met een prijs van zo´n € 952.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Wierden, is het type "" waarvan de prijs € 972 bedraagt, zo’n 2 % duurder dan het gemiddelde (€ 949) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs oktober
Gemiddelde prijs per m² oktober
Aantallen gebruikte woningen in Wierden
Aantallen gebruikte woningen in Overijssel
€ 949
€ 9
90
21.758
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Wierden