Prijs voor huurwoningen in Wehl (Gelderland)

De huurprijzen van woningen in Wehl, in de provincie Gelderland, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 597,8
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 10,2
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Wehl is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Oktober bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 12. In de volgende maand valt er een daling te zien in deze prijs, gaande tot € 11 por m². De 2 volgende maanden (December, Januari) kenmerken zich door een daling van zo’n 87 in de gemiddelde huurprijs per m² in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 37 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 10,75, en die van de laatste twee maanden Februari en Maart, € 4 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Wehl (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, Oktober,bedraagt de gemiddelde prijs € 442. In November blijft die prijs hangen rond € 422. In de 2 volgende maanden (December, Januari)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 432 in de twee eerste maanden tot € 796,5, meer bepaald een prijsstijging van 184 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 614,25 tot € 266, een daling van 43 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs maart
Gemiddelde prijs per m² maart
Aantallen gebruikte woningen in Wehl
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
Geen data
Geen data
30
26.544
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen