Prijs voor huurwoningen in Wehl (Gelderland)

De huurprijzen van woningen in Wehl, in de provincie Gelderland, zijn lichtjes gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken over een algemene prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 562,33
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 11,45
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Wehl is gedaald in de voorbije maanden. In April bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 12,5. In de volgende maand valt er een daling te zien in deze prijs, gaande tot € 11,73 por m². De 2 volgende maanden (Juni, Juli) kenmerken zich door een daling van zo’n 89 in de gemiddelde huurprijs per m² in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de laatste vier maanden, gaande van een gemiddelde van € 11,47 naar een gemiddelde in Augustus en September van € 11,4 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Wehl (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, April,bedraagt de gemiddelde prijs € 443. In Mei blijft die prijs hangen rond € 423. In de 2 volgende maanden (Juni, Juli)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 433 in de twee eerste maanden tot € 798, meer bepaald een prijsstijging van 184 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 615,5 tot € 456, een daling van 74 %.

Gemiddelde prijs per kamers

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs en het aantal kamers toont aan hoe de woningen met 1 kamer het goedkoopste zijn, meer bepaald zo’n 0 % goedkoper dan het gemiddelde in Wehl van zo’n € 379. De volgende woningen in deze ranking zijn die met 3 met een gemiddelde prijs van € 446. De woningen met de gemiddeld hoogste prijs zijn die woningen die 2 kamers hebben, zo´n 47 % duurder dan het gemiddelde, en de hierna duurdere woningen hebben 3 kamers, met een prijs van zo´n € 446.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 2 kamers het goedkoopst met een prijs van zo’n € 5 / m², het gemiddelde zijnde € 13,81 / m² in Wehl. De woningen met de minst dure prijzen zijn die met 1 kamer, zo´n 0 % goedkoper dan het gemiddelde, gevolg door de woningen met 2 kamers, met een prijs van zo’n € 5 / m².

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Wehl, is het type "" waarvan de prijs € 446 bedraagt, zo’n 18 % duurder dan het gemiddelde (€ 379) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs september
Gemiddelde prijs per m² september
Aantallen gebruikte woningen in Wehl
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
€ 379
€ 13,81
48
45.288
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Wehl