Prijs voor huurwoningen in Wehl (Gelderland)

De huurprijzen van woningen in Wehl, in de provincie Gelderland, zijn lichtjes gestegen in de voorbije maanden. Er valt een algemene prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 561,83
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 11,14
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Wehl is gestegen in de voorbije 6 maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 10. In de volgende maand valt er een daling te zien in deze prijs, gaande tot € 9 por m². In de 2 volgende maanden (September, Oktober) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 136 %. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de laatste vier maanden, gaande van een gemiddelde van € 11,2 naar een gemiddelde in November en December van € 11 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Wehl (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Julibedraagt € 1.200.In de volgende maand, Augustus,is er en grote daling te zien tot € 533. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 47 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 638,5 tot € 408,5, een daling van 64 %.

Gemiddelde prijs per kamers

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs en het aantal kamers toont aan hoe de woningen met 1 kamer het goedkoopste zijn, meer bepaald zo’n 5 % goedkoper dan het gemiddelde in Wehl van zo’n € 395. De volgende woningen in deze ranking zijn die met 3 met een gemiddelde prijs van € 443. De woningen met de gemiddeld hoogste prijs zijn die woningen die 2 kamers hebben, zo´n 40 % duurder dan het gemiddelde, en de hierna duurdere woningen hebben 3 kamers, met een prijs van zo´n € 443.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 2 kamers het goedkoopst met een prijs van zo’n € 2 / m², het gemiddelde zijnde € 11 / m² in Wehl. De woningen met de minst dure prijzen zijn die met 1 kamer, zo´n 0 % goedkoper dan het gemiddelde, gevolg door de woningen met 2 kamers, met een prijs van zo’n € 2 / m².

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Wehl, is het type "" waarvan de prijs € 443 bedraagt, zo’n 12 % duurder dan het gemiddelde (€ 395) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Wehl
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
€ 395
€ 11
42
35.868
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen