Prijs voor huurwoningen in Wedde (Groningen)

De huurprijzen van woningen in Wedde, in de provincie Groningen, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 629,17
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 4,83
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Wedde is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Februari bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 7. In de volgende maand, Maart, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 7 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 50. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 76 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 5,25, en die van de laatste twee maanden Juni en Juli, € 4 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Wedde (stad) zijn nauwelijks veranderd in de voorbije bestudeerde maanden. In de eerste maand, Februari,bedraagt de gemiddelde prijs € 629. In Maart blijft die prijs hangen rond € 643. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de 2 voorgaande maanden, gaande van€ 636 tot € 625,5. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, gaande van een gemiddelde van € 630,75 tot een gemiddelde van € 626 tussen Juni en Juli.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 2 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Wedde, dat zo’n € 613 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 2 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Wedde, is het type "" waarvan de prijs € 613 bedraagt, zo’n 2 % minder duur dan het gemiddelde (€ 627) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs juli
Gemiddelde prijs per m² juli
Aantallen gebruikte woningen in Wedde
Aantallen gebruikte woningen in Groningen
€ 627
€ 5
12
18.822
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen