Prijs voor huurwoningen in Wateringen (Zuid Holland)

De huurprijzen van woningen in Wateringen, in de provincie Zuid Holland, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.477,17
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 36,76
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Wateringen is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Augustus bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 12. In de volgende maand, September, valt er een stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 13,23 por m². In de 2 volgende maanden (Oktober, November) is de prijs per m² gestegen, gaande van zo’n € 12,61 naar € 14,27 per m², meer bepaald met zo’n 113 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs sterk gestegen, zo’n 620 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden. Dit wordt afgeleid uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 13,44 per m²), en die van de laatste twee maanden, December en Januari (€ 83,39 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Wateringen (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Augustusbedraagt de gemiddelde huurprijs€ 977. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand September, oplopende tot tot € 1.650. De 2 volgende maanden (Oktober, November) kenmerken zich door een daling in de gemiddelde prijs, meer specifiek een daling van 87, in vergelijking met de 2 eerste maanden. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 160 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 1.230,25 in de laatste 4 maanden en € 1.971 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Januari.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 74 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Wateringen, dat zo’n € 745 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 74 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 99 % minder duur dan het gemiddelde (€ 1 / m²) in Wateringen. De woningen met de minst dure prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 99 % minder duur dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs per type toont aan hoe het type"Eengezinswoning" het goedkoopste is, meer bepaald zo’n 74 % goedkoper dan het gemiddelde in Wateringen met een prijs van € 2.879. Het volgende type minder dure woningen is "” met een gemiddelde prijs van € 836. Het minst dure type woning komt overeen met "Tussenwoning", zo’n 57 %minder duur dan het gemiddelde, gevolgd door "", met een prijs van zo’n € 836.

Als er wordt gesproken over de gemiddelde prijs per m², dan is het goedkoopste type het type "Eengezinswoning", met een gemiddelde prijs van € 1 / m², gevolgd door "Tussenwoning" aan € 2 / m². Het minst dure type woning op basis van m² is "Tussenwoning" met een prijs van € 2 / m² en daarna "Eengezinswoning" met een prijs van zo’n € 1 / m².

Data grafiek
Gemiddelde prijs januari
Gemiddelde prijs per m² januari
Aantallen gebruikte woningen in Wateringen
Aantallen gebruikte woningen in Zuid Holland
€ 2.879
€ 151,7
84
135.068
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen