Prijs voor huurwoningen in Waspik (Noord Brabant)

De huurprijzen van woningen in Waspik, in de provincie Noord Brabant, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 466,4
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 5,2
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Waspik is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In September bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n . In de volgende maand (Oktober) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 4 por m². In de 2 volgende maanden (November, December) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 250 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs sterk gestegen, zo’n 171 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden. Dit wordt afgeleid uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 3,5 per m²), en die van de laatste twee maanden, Januari en Februari (€ 6 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Waspik (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Septemberbedraagt de gemiddelde huurprijs. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand Oktober, oplopende tot tot € 520. In de 2 volgende maanden (November, December)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 260 in de twee eerste maanden tot € 424,5, meer bepaald een prijsstijging van 163 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 141 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 342,25 in de laatste 4 maanden en € 481,5 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Februari.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 63 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Waspik, dat zo’n € 471 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 63 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Waspik, is het type "" waarvan de prijs € 471 bedraagt, zo’n 63 % duurder dan het gemiddelde (€ 289) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs februari
Gemiddelde prijs per m² februari
Aantallen gebruikte woningen in Waspik
Aantallen gebruikte woningen in Noord Brabant
€ 289
€ 6
14
69.678
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen