Prijs voor huurwoningen in Waspik (Noord Brabant)

De huurprijzen van woningen in Waspik, in de provincie Noord Brabant, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 509
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 8,48
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Waspik is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Oktober bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 5,45. In de volgende maand (November) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 8 por m². In de 2 volgende maanden (December, Januari) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 152 %. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de laatste vier maanden, gaande van een gemiddelde van € 8,47 naar een gemiddelde in Februari en Maart van € 8,5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Waspik (stad) zijn nauwelijks veranderd in de voorbije bestudeerde maanden. De gemiddelde prijs in de maand Oktoberbedraagt € 522.In de volgende maand, November,is er en grote daling te zien tot € 302. In de 2 volgende maanden (December, Januari)is de prijs gestegen van gemiddeld € 412 in de twee eerste maanden tot € 472,5. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 145 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 442,25 in de laatste 4 maanden en € 642,5 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Maart.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 52 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Waspik, dat zo’n € 481 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 52 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 67 % minder duur dan het gemiddelde (€ 3 / m²) in Waspik. De woningen met de minst dure prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 67 % minder duur dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat betreft de gemiddelde prijs op basis van het woningtype in Waspik kan men vaststellen dat het type "Vrijstaande Woning" het goedkoopste is, met een gemiddelde prijs van € 481, zo’n 52 % goedkoper dan het gemiddelde. De minst dure prijs komt overeen met het type "Vrijstaande Woning", zo’n 52 % minder duur dan het gemiddelde eerder beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², is het meest betaalbare type het type "Vrijstaande Woning met een gemiddelde prijs van zo’n € 3 / m². Het minst dure type woning is "Vrijstaande Woning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 3 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische middelen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs maart
Gemiddelde prijs per m² maart
Aantallen gebruikte woningen in Waspik
Aantallen gebruikte woningen in Noord Brabant
€ 994
€ 9
34
77.604
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen