Prijs voor huurwoningen in Warnsveld (Gelderland)

De huurprijzen van woningen in Warnsveld, in de provincie Gelderland, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 774,83
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 7,8
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Warnsveld is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 9,59. In de volgende maand, Augustus, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 9,95 por m². De 2 volgende maanden (September, Oktober) kenmerken zich door een daling van zo’n 88 in de gemiddelde huurprijs per m² in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 54 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 9,21, en die van de laatste twee maanden November en December, € 5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Warnsveld (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Julibedraagt € 1.087. In Augustus kunnen we een lichte daling vaststellen tot € 927. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de 2 voorgaande maanden, gaande van€ 1.007 tot € 1.004. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 1.005,5 tot € 313,5, een daling van 31 %.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 288 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Warnsveld, dat zo’n € 951 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 288 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Warnsveld, is het type "" waarvan de prijs € 951 bedraagt, zo’n 288 % duurder dan het gemiddelde (€ 245) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Warnsveld
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
€ 245
€ 5
52
35.868
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Warnsveld