Prijs voor huurwoningen in Warnsveld (Gelderland)

De huurprijzen van woningen in Warnsveld, in de provincie Gelderland, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 781
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 7
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Warnsveld is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Oktober bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 7. In de volgende maand, November, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot € 5 por m². In de 2 volgende maanden (December, Januari) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 117 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 69 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 6,5, en die van de laatste twee maanden Februari en Maart, € 4,5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Warnsveld (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Oktoberbedraagt € 1.267.In de volgende maand, November,is er en grote daling te zien tot € 382. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 81 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 744,75 tot € 463, een daling van 62 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs maart
Gemiddelde prijs per m² maart
Aantallen gebruikte woningen in Warnsveld
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
Geen data
Geen data
40
26.544
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen