Prijs voor huurwoningen in Wapenveld (Gelderland)

De huurprijzen van woningen in Wapenveld, in de provincie Gelderland, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 2.465,4
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 73,24
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Wapenveld is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In December bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 11,25. In de volgende maand (Januari) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 320,94 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 3. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 15 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 85,3, en die van de laatste twee maanden April en Mei, € 12,5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Wapenveld (stad) zijn gedaald in de voorbije 6 maanden. In Decemberbedraagt de gemiddelde huurprijs€ 2.293. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand Januari, oplopende tot tot € 2.970. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 21 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 188 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 1.587,25 in de laatste 4 maanden en € 2.989 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Mei.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 36 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Wapenveld, dat zo’n € 1.464 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 36 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Wapenveld, is het type "" waarvan de prijs € 1.464 bedraagt, zo’n 36 % minder duur dan het gemiddelde (€ 2.290) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs mei
Gemiddelde prijs per m² mei
Aantallen gebruikte woningen in Wapenveld
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
€ 2.290
€ 11
42
22.890
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Gelderland