Prijs voor huurwoningen in Wanroij (Noord Brabant)

De huurprijzen van woningen in Wanroij, in de provincie Noord Brabant, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 534
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 2,83
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Wanroij is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Mei bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n . In de volgende maand (Juni) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 11 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 0. In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² gestegen met zo’n 109 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden (€ 2,75 per m²), en die van de laatste twee maanden, September en Oktober (€ 3 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Wanroij (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Meibedraagt de gemiddelde huurprijs€ 385. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand Juni, oplopende tot tot € 490. De 2 volgende maanden (Juli, Augustus) kenmerken zich door een daling in de gemiddelde prijs, meer specifiek een daling van 85, in vergelijking met de 2 eerste maanden. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 195 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 405,5 in de laatste 4 maanden en € 791 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Oktober.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 70 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Wanroij, dat zo’n € 358 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 70 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Wanroij, is het type "" waarvan de prijs € 358 bedraagt, zo’n 70 % minder duur dan het gemiddelde (€ 1.198) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs oktober
Gemiddelde prijs per m² oktober
Aantallen gebruikte woningen in Wanroij
Aantallen gebruikte woningen in Noord Brabant
€ 1.198
€ 6
12
93.630
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen