Prijs voor huurwoningen in Wanneperveen (Overijssel)

De huurprijzen van woningen in Wanneperveen, in de provincie Overijssel, zijn lichtjes gestegen in de voorbije maanden. Er valt een algemene prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 924,33
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 9,04
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Wanneperveen is gestegen in de voorbije 6 maanden. In Mei bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 8,27. In de volgende maand, Juni, valt er een stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 9 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² nauwelijks veranderd, gaande van zo’n € 8,64 naar € 8,5 per m². In de voorbije 2 maanden is de prijs sterk gestegen, zo’n 117 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden. Dit wordt afgeleid uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 8,57 per m²), en die van de laatste twee maanden, September en Oktober (€ 9,99 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Wanneperveen (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Meibedraagt € 1.118.In de volgende maand, Juni,is er en grote daling te zien tot € 934. De 2 volgende maanden (Juli, Augustus) kenmerken zich door een daling in de gemiddelde prijs, meer specifiek een daling van 85, in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de 2 laatste maanden is de prijs gedaald in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, meer exact met 92 %, dalende van € 951 tot € 871 in September en Oktober.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 47 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Wanneperveen, dat zo’n € 438 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 47 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Wanneperveen, is het type "" waarvan de prijs € 438 bedraagt, zo’n 47 % minder duur dan het gemiddelde (€ 822) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs oktober
Gemiddelde prijs per m² oktober
Aantallen gebruikte woningen in Wanneperveen
Aantallen gebruikte woningen in Overijssel
€ 822
€ 9,98
84
21.758
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen