Prijs voor huurwoningen in Wanneperveen (Overijssel)

De huurprijzen van woningen in Wanneperveen, in de provincie Overijssel, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 931
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 8,87
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Wanneperveen is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In December bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 8. In de volgende maand, Januari, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot por m². De 2 volgende maanden (Februari, Maart) kenmerken zich door een daling van zo’n 91 in de gemiddelde huurprijs per m² in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de voorbije 2 maanden is de prijs sterk gestegen, zo’n 148 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden. Dit wordt afgeleid uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 3,83 per m²), en die van de laatste twee maanden, April en Mei (€ 5,66 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Wanneperveen (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Decemberbedraagt € 933.In de volgende maand, Januari,is er en grote daling te zien tot . In de 2 volgende maanden (Februari, Maart)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 466,5 in de twee eerste maanden tot € 547,5, meer bepaald een prijsstijging van 117 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 507 tot € 382,5, een daling van 75 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs mei
Gemiddelde prijs per m² mei
Aantallen gebruikte woningen in Wanneperveen
Aantallen gebruikte woningen in Overijssel
Geen data
Geen data
20
15.256
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen