Prijs voor huurwoningen in Waarder (Zuid Holland)

De huurprijzen van woningen in Waarder, in de provincie Zuid Holland, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 907,2
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 6,2
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Waarder is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 7. In de volgende maand, Augustus, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 7 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 50. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de laatste vier maanden, gaande van een gemiddelde van € 5,25 naar een gemiddelde in November en December van € 5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Waarder (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, Juli,bedraagt de gemiddelde prijs € 898. In Augustus blijft die prijs hangen rond € 898. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 50 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 137 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 673,5 in de laatste 4 maanden en € 921 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y December.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 8 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Waarder, dat zo’n € 865 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 8 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 67 % minder duur dan het gemiddelde (€ 1 / m²) in Waarder. De woningen met de minst dure prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 67 % minder duur dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs per type toont aan hoe het type"Vrijstaande Woning" het goedkoopste is, meer bepaald zo’n 8 % goedkoper dan het gemiddelde in Waarder met een prijs van € 944. Het volgende type minder dure woningen is "Woning” met een gemiddelde prijs van € 3.706. Het duurste type woning komt overeen met "Woning", zo’n 293 % duurder dan het gemiddelde, gevolgd door "Vrijstaande Woning", met een prijs van zo’n € 865.

Als er wordt gesproken over de gemiddelde prijs per m², dan is het goedkoopste type het type "Vrijstaande Woning", met een gemiddelde prijs van € 1 / m², gevolgd door "Woning" aan € 3 / m². Het minst dure type woning op basis van m² is "Woning" met een prijs van € 3 / m² en daarna "Vrijstaande Woning" met een prijs van zo’n € 1 / m².

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Waarder
Aantallen gebruikte woningen in Zuid Holland
€ 944
€ 3
8
130.488
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Waarder