Prijs voor huurwoningen in Vroomshoop (Overijssel)

De huurprijzen van woningen in Vroomshoop, in de provincie Overijssel, zijn nauwelijks veranderd in de voorbije maanden. Er valt een stagnatie te zien in de huurprijzen in deze buurt.

€ 903
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 5,93
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Vroomshoop is nauwelijks veranderd in de voorbije 6 maanden. In Mei bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 5,73. In de volgende maand (Juni) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 7,12 por m². De 2 volgende maanden (Juli, Augustus) kenmerken zich door een daling van zo’n 93 in de gemiddelde huurprijs per m² in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² gedaald in vergelijking met het gemiddelde vn de 4 laaatste maanden, meer bepaald met zo’n 86 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 6,21, en die van de laatste twee maanden September en Oktober, € 5,35 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Vroomshoop (stad) zijn gedaald in de voorbije 6 maanden. In Meibedraagt de huurprijs€ 944. Deze prijs loopt op in Juni tot € 1.050. De 2 volgende maanden (Juli, Augustus) kenmerken zich door een daling in de gemiddelde prijs, meer specifiek een daling van 86, in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de 2 laatste maanden is de prijs gedaald in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, meer exact met 91 %, dalende van € 929,5 tot € 850 in September en Oktober.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 41 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Vroomshoop, dat zo’n € 1.018 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 41 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Vroomshoop, is het type "" waarvan de prijs € 1.018 bedraagt, zo’n 41 % duurder dan het gemiddelde (€ 720) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs oktober
Gemiddelde prijs per m² oktober
Aantallen gebruikte woningen in Vroomshoop
Aantallen gebruikte woningen in Overijssel
€ 720
€ 5,7
52
21.758
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen