Prijs voor huurwoningen in Veeningen (Drenthe)

De huurprijzen van woningen in Veeningen, in de provincie Drenthe, zijn lichtjes gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken over een algemene prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 481
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 18,13
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Veeningen is gedaald in de voorbije maanden. In Oktober bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 16. In de volgende maand, November, valt er een stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 18,25 por m². In de 2 volgende maanden (December, Januari) is de prijs per m² gestegen, gaande van zo’n € 17,12 naar € 18,09 per m², meer bepaald met zo’n 106 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 57 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 17,61, en die van de laatste twee maanden Februari en Maart, € 10,1 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Veeningen (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Oktoberbedraagt € 580. In November kunnen we een lichte daling vaststellen tot € 500. De 2 volgende maanden (December, Januari) kenmerken zich door een daling in de gemiddelde prijs, meer specifiek een daling van 86, in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 502,5 tot € 197,5, een daling van 39 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs maart
Gemiddelde prijs per m² maart
Aantallen gebruikte woningen in Veeningen
Aantallen gebruikte woningen in Drenthe
Geen data
Geen data
44
7.046
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen