Prijs voor huurwoningen in Uddel (Gelderland)

De huurprijzen van woningen in Uddel, in de provincie Gelderland, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.403,33
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 13,33
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Uddel is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Juni bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 9. In de volgende maand (Juli) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 18 por m². De 2 volgende maanden (Augustus, September) kenmerken zich door een daling van zo’n 89 in de gemiddelde huurprijs per m² in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² gestegen met zo’n 114 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden (€ 12,75 per m²), en die van de laatste twee maanden, Oktober en November (€ 14,5 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Uddel (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Junibedraagt de gemiddelde huurprijs€ 543. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand Juli, oplopende tot tot € 2.938. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de 2 voorgaande maanden, gaande van€ 1.740,5 tot € 1.682,5. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 1.711,5 tot € 787, een daling van 46 %.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 263 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Uddel, dat zo’n € 2.884 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 263 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Uddel, is het type "" waarvan de prijs € 2.884 bedraagt, zo’n 263 % duurder dan het gemiddelde (€ 795) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs november
Gemiddelde prijs per m² november
Aantallen gebruikte woningen in Uddel
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
€ 795
€ 15
38
40.074
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen