Prijs voor huurwoningen in Ten Boer (Groningen)

De huurprijzen van woningen in Ten Boer, in de provincie Groningen, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.062,67
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 14,86
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Ten Boer is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 19,23. In de volgende maand, Augustus, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 19,23 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 67. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 78 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 16,04, en die van de laatste twee maanden November en December, € 12,5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Ten Boer (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, Juli,bedraagt de gemiddelde prijs € 1.250. In Augustus blijft die prijs hangen rond € 1.250. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 78 %. In de 2 laatste maanden is de prijs gedaald in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, meer exact met 86 %, dalende van € 1.113,75 tot € 960,5 in November en December.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 1 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Ten Boer, dat zo’n € 952 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 1 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 67 % minder duur dan het gemiddelde (€ 4 / m²) in Ten Boer. De woningen met de minst dure prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 67 % minder duur dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat betreft de gemiddelde prijs op basis van het woningtype in Ten Boer kan men vaststellen dat het type "Vrijstaande Woning" het goedkoopste is, met een gemiddelde prijs van € 952, zo’n 1 % goedkoper dan het gemiddelde. De minst dure prijs komt overeen met het type "Vrijstaande Woning", zo’n 1 % minder duur dan het gemiddelde eerder beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², is het meest betaalbare type het type "Vrijstaande Woning met een gemiddelde prijs van zo’n € 4 / m². Het minst dure type woning is "Vrijstaande Woning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 4 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische middelen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Ten Boer
Aantallen gebruikte woningen in Groningen
€ 960
€ 12
24
14.090
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Ten Boer